Posted by / vrijdag 19 december 2014 / 1 Comment /

Holiday Series • Gift Guide voor haar


Vandaag geef ik jullie ideetjes wat je voor de vrouw(en) in je leven kunt kopen. Gelukkig heb ik daar veel meer ideetjes voor dan bij mannen. Ik blijf dat toch wel lastig vinden hoor! Maar anyhow, het gaat nu om de ladies! lees je mee?1.  Candles
Duh! Hoe kon het ook anders dan dat ik hiermee begin. Volgens mij houdt elke vrouw wel van kaarsjes! Zoals mannen het ook beschrijven: " ze maken het zo vrouwelijk gezellig" haha! Je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Je kunt bij Yankee Candle je kaarsjes halen (hier hebben ze veel kerstgeuren!) of gewoon bij een kaarsenmerk welke bekend is bij de dame is kwestie.


2. Nails
Vrouwen willen toch vaak mooie verzorgde nagels. Koop een manicure setje  met alles erop en eraan. of geef een cadeaubon voor een manicure. Uiteraard een mooie nagellak is ook altijd prachtig! Veel merken komen met giftsets uit. Zo ook bij Essie, allemaal mooie feestelijke lakjes die gebundeld zijn.

3. Parfum
Jup, ook ons dames ruikt graag lekker! Een lekker parfum is dan ook zeker een aanrader! Mits je natuurlijk weet wat de dame in kwestie lekker vind ruiken natuurlijk! Persoonlijk vind ik dat Chanel Mademoiselle het altijd wel goed doet. En koop ik voor mijn moeder altijd Ellie Saab Le Parfum / Aqua di Gioia. Maar ook voor de wat jongere meiden wellicht het luchtje van One Direction? Of is dat alweer zwaar passé?

4. Make-up
Veel vrouwen zijn hier toch ook wel dol op. Een mooie lipstick, een prachtige oogschaduw of oogschaduw palette. Dat zijn denk ik de meest veilige opties. En vallen altijd wel in de smaak!

5. Essentiele benodigdheden.
Tja, wat heeft een vrouw nou écht nodig he?! LUISTEREN is key! Ik hoorde toevallig mijn moeder laatst wat dingen zeggen en ik dacht aaah top! Gelijk opschrijven. Zelf hou ik gewoon lijstjes bij met wensen. Zodat ik altijd weet wat ik eventueel zou kunnen kopen.


6. Body Butters enzo
Elke vrouw vind het denk ik wel fijn om hun wintervelletje lekker in te smeren. Verwen ze daarom eens met een gift setje! The Body Shop verkoopt deze in verschillende kerstgeuren en kost maar €10,-! in dit setje zit een body butter, een douchegel en een fluff.


7. Showertime!
Ook de giftsets voor onder de douche zullen goed gaan bevallen! The Body Shop heeft een leuke gift set zoals hierboven te zien is en die kost €12,- Opzich ook nog eens een leuk koopje en leuk om te geven!


8. Lips
Mooie lippen zijn natuurlijk essentieel; je moet tenslotte al die kids kusjes geven enzo, en met oud en nieuw natuurlijk ook iedereen. En wat dacht je van die vieze velletjes op je lippen als je een lipstick aanbrengt? No way! Wat is er dan fijner dan mooie verzorgde lippen? Uiteraard is het geven van een lippenbalsem of iets ook een leuk ideetje!

Zo, ik hoop dat je hier wat inspiratie mee op hebt kunnen doen! Heb jij nog leuke aanvullingen? dan lees ik het graag!


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook