Posted by / woensdag 17 december 2014 / 9 Comments /

Holiday Series - Dé ultieme kerstgeur


Dit is een extra artikel die ik plaats. En wel over een onderwerp waarop ik echt dol ben om over te schrijven; kaarsen! Het gaat over de ultieme kerstgeur van Yankee Candle. Lees je mee?

Zoals je op de foto kunt zien gaat het natuurlijk om de Red Apple Wreath van Yankee Candle. Deze kaars rook ik in november in de winkel van Yankee Plaza en ik was op slag verliefd. 

Kijk eens nar dat label! Ik heb echt een zwak voor mooie labels, dan ben ik sneller geïnteresseerd. Hebben jullie dat ook of ben ik de enige? Er staat een super mooie kerstkrans afgebeeld met appels en kaneel.


Zoals je kunt zien ruikt Red Apple Wreath naar de feestelijke geuren van zoete appelen, kaneel, walnoten en esdoorn. Oei wat is die combinatie lekker! Persoonlijk hou ik niet zo zeer van kaneel in een kaars, maar hierbij is het zo goed gecombineerd met de zoete appeltjes dat het elkaar goed rechttrekt. 


Dit is hoe mijn kaars op dit moment staat. In een prachtige kerst accessoire. Het rood komt in beiden voor, dus daarom vind ik het leuk om mijn kaars zo op tafel te zetten. Hij ruikt ook tijdens het branden echt super lekker! Al vanaf het eerste moment dat de wax begint te smelten is de geur echt goddelijk! Ik blaas het snel weer uit zodat ik hem kan branden met de kerstdagen!


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
SharmaineShare This Post :
Tags :

9 opmerkingen:

 1. Omg er benieuwd volgens mij heb ik van deze een tart! En die accessiores erbij heel leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die wil ikkkk, wie weet zit ie in mn pakket hihi &&

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bedoelde natuurlijk ^^ die

   Verwijderen
  2. Ja die is zo mega lekker! Toen je bij me was vond je deze ook echt super lekker. Misschien krijg jij wel allemaal geuren die niet in NL te verkrijgen zijn, weet jij veel! Ben wel erg benieuwd in ieder geval.

   Verwijderen
 3. Ah je hebt hem zoo leuk neergezet! Deze geur lijkt me echt heerlijk trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben zelf al jaren Yankee fan, gister voor de eerst x 3 jars besteld, ben benieuwd of die net zo fijn ruiken als de tarts, vind je blog erg leuk om te lezen, dus ga zo door 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. super leuk om te lezen! Dankjewel. Welke jars heb je gekocht? x

   Verwijderen
 5. Snowflake cookie, zo lekker, sugared apple, en softblanket of fluffy towels, kreeg gister belletje dat clean cotten uitverkocht was, maar weet even niet meer welke van de 2 ik nou gekozen heb haha

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook