Posted by / maandag 1 december 2014 / 2 Comments /

Hallo December!


Het is zover, het is zover! Mijn Fa-vo-riete maand van het jaar is weer begonnen en boy oh boy wat ben ik enthousiast! Wil je weten waarom? Lees dan lekker mee.Ik ben altijd hysterisch enthousiast in december. Natuurlijk omdat de Sint weer vertrekt (ik heb echt niets met de beste man, sorry) ennnn de kerstboom weer opgezet kan worden!


Ik verheug me enorm op de kerstdagen. De favoriete tijd van het jaar waarbij men echt even de tijd neemt om aan een ander te denken en bij familie te zijn. Mijn kerstdagen zijn al gevuld met heerlijk eten en gezellige mensen om mij heen. wat wil ik nou nog meer?

Ook mag ik deze maand kerstelfje spelen in mijn favoriete winkel; Yankee Plaza! Zoals sommigen al weten werk ik daar nu (in ieder geval voor de decemberdrukte) en kun je naar hartenlust christmas goodies shoppen in de winkel. Ik kijk hier echt enorm naar uit en vind het super leuk!


Tot slot zal ik ook nog wat dates hebben met mijn liefste vrienden en vriendinnen. Elk jaar is iedereen rond de kerstdagen met familie/schoonfamilie of met partner. Dus ja, vrienden en vriendinnen doe je gewoon voor kerst! Een avondje lekker keuvelen onder het genot van een hapje en een drankje, heerlijk.

En tot de definitieve slot kan ik nog zeggen dat ik er énorm naar uitkijk om lekker een weekje op vakantie te gaan! Ik ga samen met mijn ouders relaxen in een Landal huisje dit jaar in Limburg. Uiteraard zal er geshopt gaan worden ennnn kan ik elke dag in bad! yeeee-ha!

Wat zijn jouw leukste plannen in december? Laat het me weten!


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Leuke vooruitzichten voor de aankomende maand! Heerlijk zeg even ertussen uit met je ouders. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk te lezen! & wat een fijne maand is het toch. Veel plezier in Limburg!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook