Posted by / dinsdag 2 december 2014 / 7 Comments / ,

Favorieten • November


Er is weer een nieuwe maand begonnen dus dat houd in dat ik mijn favorieten van de afgelopen maand met jullie ga delen! Wederom zijn het beauty items, maar ook muziek, fashion etc. lees je gezellig mee?Yankee Candle Snowflake Cookie
Dit is echt een heerlijke geurkaars van Yankee Candle. Ook was hij deze maand samen met Cranberry Ice de geur van de maand en kon je deze kaars kopen met 25% korting. Ik had de mijne nog staan van vorig jaar, maar heb hem echt super vaak gebrand. De geur doet mij echt denken aan koekjesdeeg met glazuur/frosting. Om je tanden serieus in te zetten zo lekker!


EOS lipbalm
De koudere dagen beginnen zo langzamerhand aan te komen en dan is niets fijner dan mooie verzorgde lippen. Ik heb een review geschreven over deze lipbalm omdat ik hem echt super fijn vond!  Mijn lipbalm is in de geur Sphere Vanilla Mint.


MAC Creme Cup
Ik gebruik regelmatig vrij nude lipsticks. En dan is de kleur van crème cup echt geweldig! Een mooie nude roze kleur welke toch een lieve touch geeft aan je lippen. Ik merkte dat ik deze lipstick de afgelopen maand veel heb gedragen.


Catrice Velvet Finish Foundation
Deze foundation besloot ik eens te gaan testen en oei, ik ben verkocht! Het dekt echt super goed, geeft een mooie egale finish, en blijf ook super lang zitten! Ik ben er echt onder de indruk van omdat Catrice natuurlijk een budgetmerk is. De foundation is longlasting en heeft een SPF 30. Ik gebruik de kleur 010 Light Velvet

Muziek
Natuurlijk heb ik ook weer een aantal liedjes grijsgedraaid deze maand. Ik zal ze gewoon als lijst opnoemen.

Radio Riddler - Purple Rain (ft Ali Campbell)
John Mayer - Heart of Life
Tarrus Riley - Lost for Words
K. Michelle - Can't Raise a Man

Dat waren weer mijn favorieten deze maand!

Wat was jouw absolute favoriet deze maand?


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags : ,

7 opmerkingen:

 1. Snowflake cookie lekkuuur en de mac lipstick ziet er ook goed uit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke favorieten! Een lip balm is voor iedereen favoriet denk ik (bij mij wel tenminste).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze yankee Candle wil ik ook nog aanschaffen, ik ben gek op zoete geuren. Vind de MAC lipstick erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is zo jammer dat de winkel waar de candle te koop is veel te ver weg is!
  Je hebt mooie favorieten ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie favorieten, catrice foundation is bij mij ook groot favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke favorieten! Ben erg benieuwd naar snowflake cookie

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook