Posted by / donderdag 4 december 2014 / 2 Comments /

Essence • Hidden Stories (trend edition 2015)


In Januari 2015 komt Essence weer met een nieuwe trend collectie uit, namelijk de Hidden Stories Collectie! Wil je weten welke beauty's je hier kunt vinden? Lees dan snel verder!
Soufflé eyeshadow 
Deze crème oogschaduw creëert een multidimensionele, metallic folie finish op je oogleden! Verkrijgbaar in 01 enter wonderland, 02 enchanted by hint of mint,03 mauve-llous fairy en 04 where did I park my unicorn?.
Consumentenadviesprijs: € 2,99


Mascara topper
Het regent glitter! Geef je wimpers magische accenten met deze mascaratopper. Deze geeft wimpers een vleugje sprankeling. Verkrijgbaar in 01 wonderland’s next super fairy en 02 where did I park my unicorn?.
Consumentenadviesprijs: € 2,39

Lipgloss 
De lipgloss in parelmoerroze en violet-mauve accenten heeft een zachte textuur en geeft een  mega shine op je lippen! Verkrijgbaar in 01 where did I park my unicorn en 02 mauve-llous fairy.
Consumentenadviesprijs: € 1,89

Highlighter
Echte winter magic! Deze lichte crème highlighter smelt zowat op de huid en verandert in een zachte poeder als je het aanbrengt. De twee subtiele tinten – pastelroze en lavendel – creëren een natuurlijke, fris ogende glow. Verkrijgbaar in 01 rose in wonderland en 02 enter wonderland.
Consumentenadviesprijs € 2,99

Pixie dust 
Geef nagels, lippen en lichaam wat meer highlights met glimmende, glinsterende elfenstof. Breng pixie dust aan als een topper of meng het met een ander product. Verkrijgbaar in 01 carrie’s fairy dust, 02 trixie’s pixie dust en 03 from dust till dawn.
Consumentenadviesprijs: € 2,39

Nail polish
Deze nagellakjes geven een verschillende finish! Er is dus voor een ieder wel wat wils. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland, 02 enchanted by hint of mint, 03 mauve-llous fairy en 04 where did I park my unicorn?
Consumentenadviesprijs: € 1,99

Pastel hair spray
Even tijdelijk je haar kleuren? Dat kan! Breng het aan op het plukje/ gedeelte haar die je van een vleugje kleur wil voorzien. De spray is uitwasbaar. Verkrijgbaar in 01 enter wonderland en 02 mauve-llous fairy.
Consumentenadviesprijs: € 3,39

Dat is de Collectie van januari! Hij is echt super leuk he. Ik ben in iedergeval razend enthousiast en ben er echt dol op dat Essence zo vaak met een trend edition uitkomt!

Q: Wat vind jij van deze collectie?
Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook