Posted by / woensdag 5 november 2014 / 12 Comments /

Yankee Plaza • Dé Yankee Candle winkel in Nederland!


Vandaag weer een heerlijk artikel over iets waar ik met veel liefde over schrijf, Yankee Candle! Ik krijg dan ook vaak de vraag waar ik mijn kaarsen koop. Dit omdat Yankee Candle heel moeilijk te verkrijgen is in Nederland. Geen enkele winkel verkoopt deze in Nederland, behalve één winkel in Amsterdam. Laten we snel hierop verder gaan!Yankee Candle is een Amerikaans bedrijf dat geurkaarsen verkoopt. Niet zomaar wat geurkaarsen, maar de collectie is echt enorm uitgebreid! De kaarsen zijn in verschillende formaten te koop. Daarnaast verkoopt Yankee Candle van alle geuren ook nog eens theelichtjes, waxtarts en votives.

In Nederland is er dus één winkel die Yankee Candle verkoopt. Dat is Yankee Plaza! Deze fantastische winkel zit in Amsterdam, gevestigd in de Magna Plaza. Dit is vlak achter het Paleis op de Dam. Op de tweede etage is de winkel te vinden en om eerlijk te zijn; je ruikt de heerlijke geur al van een afstand, dus je kunt het echt niet missen.


Juist omdat ik zo enorm enthousiast ben over deze winkel vond ik dat iedereen hier vanaf moest weten. Sorry guys, ik ben gewoon echt oprecht (en terecht!) blij met deze winkel. Ik mocht wat foto's maken van de winkel zodat ik jullie een sfeerimpressie kan geven.

Yankee Plaza verkoopt de volledige lijn die in Europa wordt uitgebracht. Zoals je kunt zien op de foto's door het hele artikel heen zijn dat er enorm veel! Om precies te zijn worden er, as we speak, 109 geuren verkocht! Ook komen er regelmatig seizoensgebonden geuren uit. Op dit moment staat de Halloween Collectie in de winkel, maar ook de Kerstcollectie.

Hier zie je een super mooie tafel met de Halloween items. Er staat vooraan een haunted house en aan alle creepy Halloween details is gedacht. Het is super overzichtelijk en de tafel trekt direct je aandacht.


Hier moest ik ook gewoon even een foto van maken; Achterin de winkel is een klein kerstparadijs gemaakt waar echt veel aandacht aan is besteed door Yankee Plaza. Ik vind het er zo lief maar tegelijk ook elegant uitzien. Het straalt echt klasse uit. Wat natuurlijk ook vanzelfsprekend is aangezien Yankee Candle een kwalitatief bedrijf is. Wanneer de Halloween periode voorbij is, wordt er voor in de winkel een nieuwe 'tafel'  gemaakt waar de winter op gepresenteerd wordt.


Het fijne aan de winkel vind ik de displays; het ziet er allemaal zo sfeervol uit! Ook ben ik erg blij met de indeling. Alles is op kleur gesorteerd wat voor mij rust uitstraalt, vind je ook niet?


Uiteraard kon ik het zelf ook niet laten om wat mee te nemen. Dat heb ik echt altijd als ik bij Yankee Plaza ben. Elke keer ruik ik weer een nieuwe geur waar ik verliefd op wordt. Dit keer heb ik de volgende items meegenomen: Een nieuwe illuma lid (€9,99) om de vlam van mijn kaars stabiel te houden zodat de kaars nog langer mee gaat. Deze was er eindelijk in het zilver, dus wilde die graag hebben. Daarnaast kocht ik een small jar Angels Wings(€12,50)  en een medium jar Red Apple Wreath (€21,50). Ook was Yankee Plaza zo lief om mij maar liefst 4! votives cadeau te doen! Echt onwijs lief, en ben ik natuurlijk ook super blij mee. Het zijn heerlijke votives die al in een cadeau verpakking zitten! Ideaal als je een klein presentje aan iemand wil geven. Ze zijn verkrijgbaar in: Wedding, Conratulations, Friend en Love en kosten €2,90 p/st.


Ennn het pronkstuk waar ik enorm blij mee ben; de advent kalender 2014! Dit schattige huisje geeft elke dag een theelichtje en op kerstavond een votive kaarsje! Het is in ieder geval een stuk gezonder dan elke dag een chocolaatje, en is het niet stiekem veel leuker om dit op je kamer te zetten? Ik vind van wel! De advent kalender gaat enorm hard en kost €39,95.

Ik hoop jullie door dit artikel een duidelijk beeld te kunnen geven van de winkel. Ik ben vol lof over Yankee Plaza, maar dat verdiend de winkel ook! Ik heb dit al eens gezegd, maar ik doe het gewoon nog eens; het is er super fijn winkelen, je wordt altijd netjes geholpen en al je vragen worden beantwoord. Daarnaast verkoopt Yankee Plaza 109 geuren in totaal, wat echt enorm veel is, dus er is altij wel voor een ieder wat wils. En kom je er niet uit? Dan hebben de Yankees altijd heerlijke aanbevelingen!

Was jij al bekend met Yankee Candle? Wat vind jij van de winkel, of heb je iets geshopt via hun website? Laat het me weten!

Liefs,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Volg jij Yankee Plaza al?
Facebook,  Twitter, en Instagram.

Share This Post :
Tags :

12 opmerkingen:

 1. Oeh wat ziet het er allemaal prachtig uit!! ♡

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht dat je deze al kende.. Ik kom hier zelf al bijna 2 jaar! Hele fijne winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kom er ook al twee jaar hoor ;-) maar vond het zeker de moeite waard om erover te schrijven ;-)

   Verwijderen
 3. ik moet toch echt eventjes langs in de winkel, ik vind online bestellen soms handiger. Toevallig is de vriend van m'n moeder pas langs geweest in de winkel, hoewel hij niet echt werd geholpen wat ik heb mee gekregen. Lijkt me heerlijk daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh prachtig!! Ziet er super gaaf uit. In Zwolle zit er ook tijdelijk een US Candle! Yankee candle inslaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er geweldig uit! Waarom bestaan er nog geen geurblogs?! Ik moet echt een keer naar deze winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kende de winkel niet. Maar als ik weer eens in Amsterdam ben ga ik zeker een kijkje nemen, en een hoop geld ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wauw wauw, heaven! Hier moet ik echt eens heen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heb nog nooit een kaars van Yankee Candles gehad maar zien er echt zalig uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook