Posted by / woensdag 19 november 2014 / 14 Comments /

Yankee Candle • Advent Kalender 2014
Onlangs heb ik een trip gemaakt naar mijn Yankee Candle winkel in Amsterdam. Hier heb ik toen een artikel over geschreven waarin te zien was waar ik de kaarsen kocht en welke goodies ik mee naar huis had genomen. Als je dit artikel nog niet hebt gelezen klik dan . Vandaag wil ik de adventkalender bespreken die ik hier kocht!
In het eerder genoemde artikel besprak ik ook een goodie die ik graag nog eens in het zonnetje wil zetten omdat ik hier enorm blij mee ben. Mijn zoektocht begon namelijk naar een 'normale' adventkalender op het gebied van beauty. Ik zag dit vaak verschijnen op Youtube onder de Engelse en Amerikaanse Youtubers, en wilde er zelf ook graag ééntje!

Ik stuitte toen op adventkalenders van The Body Shop, het cosmeticamerk W7, en Yankee Candle! Deze adventkalender kwam ik tegen op een Engelse website en dacht; " zal deze ook naar Nederland komen?" Ik heb deze vraag toen gesteld aan Yankee Plaza en die heeft er toen eentje voor mij gereserveerd! Echt enorm lief, en ben er echt enorm blij mee!


Dan nu op naar de advent kalender zelf! Dit schattige huisje is dé musthave deze winter voor een echte Yankee Candle liefhebber. Elke dag een hokje openmaken en de schat erin ontdekken. Het is in ieder geval een stuk gezonder dan de klassieke chocolaatjes die we allemaal wellicht van vroeger nog kennen.

De adventkalender heeft in totaal 24 hokjes. Zodat je elke avond een hokje open kunt maken tot kerstavond. In totaal komen er 23 theelichtjes uit de hokjes en 1 votive. Je kunt al zien dat hokje 24 t grootst is dus op kerstavond word je verwend met een lekkere votieve!


De geuren die in de adventkalender zitten , zitten ook allemaal in de kerstcollectie van dit jaar. De geuren van dit jaar zijn: Candy Cane Lane, Christmas Garland,Snowflake CookieSugared Apple,  Christmas Cookie,Christmas Memories and Spiced Orange. Ik ga de hokjes nog niet openmaken om 2 redenen: de eerste is dat ik geen spoilers wil geven en de tweede reden is dat ik echt zelf pas in december een hokje open mag gaan maken. Tot die tijd ga ik er alleen nog naar kijken en erover fantaseren haha! De advent kalender is te koop via diverse webshops, zoals die van Yankee Plaza , maar ook in hun winkel en kost €39,95.  

Wat vind jij van deze advent kalender? Zou jij hem op je verlanglijstje zetten?

Liefs,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!
Share This Post :
Tags :

14 opmerkingen:

 1. Jij hebt hem gewoon! Deze wil ik ook! Heel veel plezier ervan meis! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahhh ik had zo gehoopt dat je ze allemaal open had gemaakt hahah
  Ik hou van spoiler alerts..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vond dat een beetje zonde hihi! Je kunt wel een filmpje vinden op Youtube hierover hoor ;-)
   xx

   Verwijderen
 3. Ik kan hem niet vinden op de site :(

  Gr croltje

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt waar? Dan is het misschien al uitverkocht :-( Als je het echt heel erg graag wil hebben kun je altijd nog een mail sturen naar info@yankeeplaza.nl en misschien kunnen ze hem dan voor je bestellen. Xx

   Verwijderen
 4. Wat gaaf! Lijkt me geweldig om ineens allemaal Yankee Candle geuren te hebben, 23 verrassingen. De adventcalender van de Bodyshop likkt me ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja het is echt onwijs leuk en kan niet wachten totdat het 1 december is haha! En ik vond die advent kalender van de Body Shop ook echt onwijs mooi, maar €70 ging mij toch net even te ver ;-) xx

   Verwijderen
 5. Super leuk!! Ik zou deze echt heel graag willen maar de prijs houd me tegen. Ben benieuwd wat er allemaal voor heerlijks in zit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Tof!! Ik wilde die van TBS maar ik vind die toch redelijk prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die vind ik ook echt té hoor! Koop dan liever selectief haha!

   Verwijderen
 7. Wat een leuk (en lekker) voorruitzicht. De kalender zelf ziet er ook echt heel mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaah, vind deze toch zooo ontzettend gaaf... Zou hem graag gaan kopen! Ben super benieuwd naar de inhoud maar had hem zelf inderdaad ook nog niet open gemaakt! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook