Posted by / dinsdag 25 november 2014 / 2 Comments /

Shoptip • H&M Recycle


Onlangs heb ik mijn kast uitgemest, en mooi ey, wat een troep kan een mens hebben! Ik postte hier een foto van op Instagram en kreeg een top van een lieve Follower. Namelijk de tip die ik met jullie ga delen!

De lieve Follower waar ik het over heb gaf mij deze geweldige tip. En ben helaas even de naam kwijt van dit account, maar als je dit leest echt enorm bedankt!


H&M
Ik ben een groot fan van de H&M. Uren kan ik doorbrengen in de webshop en kan me er ect prima vermaken. De sales vind ik geweldig en de service 9 van de 10 keer ook goed. Wat een klein minpuntje is zijn die heg verzendkosten.. Maar ach, ik hoef er tenminste niet de stad voor in (waar ze vaak toch driekwart niet hebben , haha!)Recycle
Dankzij die lieve Follower stuitte ik op de website op het kopje 'recycle' en dacht; Dit moet zijn wat zij bedoelde! Het is namelijk zo dat je een plastic tas vol textiel inlevert in ruil voor een kortingscoupon! En watvoor textiel maakt niet uit. Het mag van handdoeken tot kleding, van gordijnen tot tafelkleedjes. Zolang het maar van textiel is. Hoe ideaal.

Kortingscoupon
Zoals ik net al omschreef krijg je per ingeleverde zak kleding een kortingscoupon ter waarde van 15%. Dit geld dan per kleding item die je koopt. Dus je kunt 1 bon per item inleveren. Ik vind het echt een goede zaak van H&M, omdat ze namelijk van de textiel of nieuwe kleding maken, maar ook gebruiken om energie te wekken. Ook nog eens milieubewust dus. 


Voorwaarden
Natuurlijk zijn er ook wat voorwaarden. Voor niets gaat tenslotte de zon op. Je kunt per persoon maximaal 2 volle zakken per dag inleveren. In ruil hiervoor krijg je dus de kortingsbonnen. Daarnaast is het een voorwaarde dat je textiel brengt en dus niet een tas gaat opvullen met schoenen ofzo. 

Handige tip he ladies!! Nu weet je tenminste wat je met oude meuk kan doen, haha! Ik moet echt eerlijk bekennen dat ik dit nog niet eens wist, en kom al erg lang bij de H&M. Ik had er nooit op gelet en het viel mij dus niet op. Wel denk ik dat H&M wellicht deze actie wat meer kunnen promoten. 

Hou jij deze tip in gedachte als jij je kleding gaat weggooien?

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Wij geven onze kleding aan stichting kledinghulp Hongarije, mensen in de buurt halen het altijd op en brengen het ook naar daar eens in de zoveel tijd. Daar hebben ze heel wat kleding nodig, dus doe ik er ook nog iets goeds mee! Misschien dat ik ook wel 1 zak bij de H&M kan dumpen, haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Had dit al eens eerder gelezen, wel een goed initiatief.
    Zelf doe ik altijd lekker lui op de schenkhoek van facebook neerzetten en dan word het opgehaald wanneer ik wil :')

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook