Posted by / donderdag 27 november 2014 / 2 Comments /

Review • Nivea Express Body Lotion


Een hele poos terug vond ik bij het Kruidvat dit kassakoopje. Het is de Nivea body lotion en besloot deze eens mee te nemen om te testen. Hier is mijn review!

De Nivea Express body lotion kocht ik als kassakoopje voor €1,99. De originele prijs is €2,50. Je krijgt dan dit flesje van 125ml. Qua formaat vind ik het echt een super handig flesje en kan je het altijd makkelijk in een tas kwijt.


Dit is het flesje; het ziet er vrij basic uit, net zoals alle producten van Nivea naar mijn mening, maar je herkent wel direct het merk. Wat ik al eerder zei vind ik het formaat van het flesje super fijn. Het is vrij klein en past makkelijk in je hand. 

De textuur van deze bodylotion is ook erg fijn! Het komt wat dikker uit het flesje, maar bij het aanbrengen wordt het vrij vloeibaar en kun je met weinig lotion een vrij groot gebied insmeren. Erg zuinig in gebruik dus!

Aan de geur van de body lotion moest ik toch wel even een beetje wennen. Ik gebruik graag body lotions en body butters die wat zoeter ruiken. Een eigenschap wat deze body lotion echt niet heeft. Op zich heeft het een vrij 'basic' geurtje. Er zit niet echt iets in waarvan ik zeg; JOH dat is echt lekker! Het ruikt zoals veel Nivea producten ruiken; schoon en basic. Anders kan ik het gewoon niet omschrijven (sorry!).

Overal ben ik dus wel blij met het product, alleen de geur spreekt mij niet zo enorm aan. Desalniettemin gebruik ik de body lotion wel met liefde als ik moet werken in de zorg. Want ja, daar hoef ik niet helemaal opgedirkt eruit te zien en te ruiken. Ook wetende dat ik altijd na mijn dienst ga douchen en dan een body lotion met andere geur aanbreng. Het doet gewoon zijn werk en houdt mijn huid soepel en gevoed en is qua prijs ook zeker een aanrader! Voor de mensen die écht van de Nivea geur houden is dit echt een pareltje om aan je collectie toe te voegen.

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. ik kan niet tegen niveau body lotions super gek, ik vind de lotion inderdaad vaker wel wat dikker maar smeert fijn, gek maar wel fijn. Ik begrijp wat je bedoelt met dat er niet echt een geur aan zit, gewoon schoon en neutraal.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me inderdaad een fijne body lotion om erbij te hebben, leuke prijs ook. Wat mis ik hier in mijn dorp toch een Kruitvat. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook