Posted by / maandag 17 november 2014 / 7 Comments /

Review • EOS lipbalmEen tijdje geleden kocht ik een heerlijke lipbalm van EOS in de webshop van Alice & Jo. En hier is mijn review!De bestelling plaatste ik op een maandag (laat) en had het woensdag in huis. Meestal is het zo bij webshops dat wanneer je een bestelling voor 16.00/17.00 plaatst, het dezelfde dag nog verzonden kan worden. Ik plaatste mijn bestelling pas laat (rond 20.00) dus logisch dat het dan de volgende dag pas verwerkt en verzonden wordt. Over de levering ben ik verder wel tevreden; lekker snel en goed netjes verpakt!

Ik heb de EOS lipbalm besteld in de geur Sphere Vanilla Mint. Wie mij al langer kent weet dat mijn favoriete geur vanille is, dus eigenlijk kon het qua geur in ieder geval niet mis gaan. Ik hou er ook van dat een lipbalm was fris is, dus in combinatie met mint voor mij echt helemaal goed!

Wanneer ik nu aan mijn lipbalm ruik, ruik ik ook daadwerkelijk de combinatie van vanille en munt. Het is echt super lekker! Er zit ook veel product op de EOS lipbalm, dus ik zal hier zeker lang plezier van gaan hebben.

De verpakking is enorm handig. De lipbalm kan maar op één manier open en dicht en je zit dus altijd goed. Ook is het erg makkelijk om de balm open te maken. Ik heb namelijk weleens potjes en dergelijke niet open gekregen, en dat is enorm frustrerend! Dat overkwam mij dus niet met de EOS lipbalm.

De werking; de lipbalm brengt soepel aan over de lippen. Ook gedoseerd dus heb je niet het idee dat je een enorme plakkaat aan lippenbalsem op hebt. Het is een subtiel glansje. Wanneer ik de lipbalm net op heb voel ik ook dat mijn lippen een beetje gaan tintelen vanwege de munt. Persoonlijk vind ik dit geen probleem en juist wel prettig. Maar ik weet dat er ook mensen zijn die dit niks vinden.

In totaal bleef de lipbalm zo een 4 uur prima zitten op mijn lippen. Dit komt omdat ik niks dronk of at, maar ach, lippenbalsem kan ik serieus op de automatiche piloot elk uur wel even bijsmeren haha! En gelukkig maar, want slecht voor mijn lippen is het zeker niet.

Heb jij ook een lipbalm van EOS? In welke geur heb jij een lipbalm van EOS/ welke geur zou jou wel wat lijken?


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

7 opmerkingen:

 1. Vanille/mint vind ik ook erg lekker. Ik ben wel benieuwd naar deze EOS lipbalm, zal wel even wennen zijn omdat het anders is dan een standaard lipbalm.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de lippenbalsem van rosebud in mint en die tintelt ook! Dat vind ik erg prettig. Toch wil ik nog wel es een van eos proberen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind dat tintelende gevoel ook wel fijn. Vroeger gebruikte ik Blistex haha! Is ook iets van €3 en super goed spul!

   Verwijderen
 3. Ik wil die eos lipbalms nog zo graag eens proberen:-) Ze staan op mijn lijstje hoor! haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt mij zo'n fijn product en vanille/mint klinkt heerlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze kon ik toen niet vinden ik heb de roze variant! Leuk artikel

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook