Posted by / maandag 24 november 2014 / 3 Comments /

MAC • Girl About Town


Ik dacht; laat ik de week eens beginnen met een swatch artikel! Dit keer (uiteraard) weer een lipstick van MAC Cosmetics. Dit is een ietwat heftigere kleur om te dragen, maar zoals de naam van het product al een beetje zegt; ideaal als je een night out gaat!

Dit is MAC Girl About Town, een super mooie fuchsia kleur die er echt uit knalt! Ook heeft de lipstick blauwe ondertonen waardoor je tanden witter lijken! Hoe nice is dat als je die cute guy/girl tegenkomt! 

De verpakking is vrij standaard zoals we deze wel gewend zijn; een mooie matte verpakking met ronde afwerking aan de bovenkant.MAC Girl About Town is een lipstick met Amplified finish. Dit houd in dat ze vrij mat opdrogen, maar geen uitdrogend effect hebben op de lippen. 


Dit is hoe de lipstick mij staat. Ik ben echt dol op deze lipstick en besef dat ik het veel te weinig draag! Wanneer ik deze lipstick draag, gaat hij makkelijk zo een 4-5 uur mee. Daarna hoef ik alleen het 'midden' bij te werken, omdat enkel daar de lipstick bij mij vervaagd. 

Wat vind jij van deze lipstick? Gaat deze op de wishlist? 

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook