Posted by / vrijdag 21 november 2014 / 5 Comments /

How To • Mooie Zachte Lippen


Elke lipstick liefhebster heeft het hier altijd over; hoe krijg je nou van die mooie egale lippen zonder al die velletjes en dingen? In dit artikel vertel ik jullie hou ik dat doe. Lees lekker verder.

Ik gebruik lipstick alsof het bij mijn natuur hoort. Ik vind het heerlijk. Het geeft zoveel dimensie aan het gezicht! Maar niets vind ik lelijker dan vrouwen die lipstick dragen terwijl hun lippen enorm schraal zijn, geïrriteerd lijken, er velletjes zijn en de lipstick daaraan vast klontert.

Daarom is er een simpel ritueeltje om je lippen mooi en egaal te maken. Het zijn in feite maar twee stappen. Waarvan je de eerste stap ongeveer 3x per week doet.


De eerste stap is het exfolieren van je lippen. Dit doe ik dus ongeveer 3x per week met een speciale lipscrub. De lipscrubs worden door verschillende cosmetica verkocht, maar ik gebruik op dit moment de lipscrub van Lush in de Popcorn smaak. Lush verkoopt ook nog de Bubblegum en de Mint Julips. 

De enorme budget variant van een lipscrub is; suiker! Dit heeft iedereen denk ik wel in huis. Het heeft precies dezelfde werking als een 'echte' lipscrub, alleen kost een stuk minder! Ook kun je een (oude) tandenborstel gebruiken om je lippen mee te scrubben.

Om je lippen te scrubben doe je het volgende; neem een beetje lipscrub (of suiker) en breng dit zachtjes in ronddraaiende beweging aan over je lippen. Vergeet hierbij ook niet om je mondhoeken mee te scrubben. Wanneer je een tandenborstel gebruikt masseer je het borsteltje ook in ronddraaiende bewegingen over je lippen. Verwijder vervolgens de lipscrub (of suiker) en voilà! Mooie zachte lippen!


Stap 2 is het verzorgen van de lippen. Dit doe je met je favoriete lipbalm. Ik gebruik nu de EOS lipbalm die ik toevallig maandag heb gereviewd. Link vind je HIER .

En that's it! Het is super makkelijk en het neemt ook echt niet veel tijd in beslag. Met als resultaat dat je mooie verzorgde lippen hebt en je lipstick er prachtig uit zal zien!

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs, 
Sharmaine


Share This Post :
Tags :

5 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook