Posted by / vrijdag 28 november 2014 / 6 Comments /

Hoogtepunten • November


Het is voor mij alweer de laatste blog dag van de maand en wauw, wat is de maand toch snel gegaan! Ik heb weer een aantal hoogtepunten op een rijtje gezet die ik graag met jullie wil delen. Lees lekker mee.Ja Zuster, Nee Zuster
Het klinkt wellicht stom, maar werken is voor mij echt een hoogtepunt. Ik ben iemand die niet graag stil zit en als ik iets kan doen maak ik me ook graag nuttig. Afgelopen maand heb ik veel in de zorg kunnen werken en heb ik weer veel meegemaakt. Van het in een deuk liggen met een demente meneer, tot helaas gekrabd worden door een vrouw met psychische problematiek (ietsss minder een hoogtepuntje hoor, haha!)


Social Media
Ik ga dit kopje maar even bundelen. Want om nu weer alles apart te benoemen vind ik zo onzinnig! Qua social media heb ik twee hoogtepunten bereikt; meer dan 500 followers op mijn Instagram en meer dan 30 followers op mijn Blog Lovin' account! Het geeft elke keer weer zo een fijn gevoel dat er meiden zijn die mijn foto's leuk vinden, en mij van tips voorzien. Ik ben jullie daar echt enorm dankbaar voor en wil dat uiteraard ook dit keer weer even belichten! XXXX

Reunited and felt so good
Toen ik op de opleiding Ergotherapie zat was ik altijd goed bevriend met twee meiden. Na het afstuderen ben ik één van de twee meiden een beetje uit het oog verloren. Je weet hoe het gaat; de een werkt, heeft een relatie etc. En ik had lang leve de lol en teveel vrije tijd. Nooit hebben we elkaar daarvoor vies aangekeken en hadden we beiden begrip voor de situatie. Maar des te leuker is het om elkaar dan weer na een hele lange tijd te zien! We hebben gezellig met zen drietjes gegeten bij Sumo en oh wat was het toch weer heerlijk! Ik heb echt genoten van de avond en van mijn lieve vriendinnetjes.

Afvallen
Ik heb in oktober een periode gekend waarbij ik weer éven het verkeerde pad opging met betrekking tot eten. Ik kwam hierdoor 2kg aan en wilde hieraan gaan werken in de maand november. En.... het is me gelukt! Ik weeg gewoon weer netjes 70kg en zit weer heerlijk in mijn vel!

Dit zijn mijn hoogtepunten van deze maand. Het zijn er niet veel, maar het zijn wel de momenten die er voor mij deze maand uit sprongen.

Heb jij nog een leuke highlight meegemaakt deze maand die je met mij/ons wil delen? Zou het wel leuk vinden om te weten! x


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Mooie hoogtepunten fijn dat je het zo op je zin hebt op je werk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel. Ik had inderdaad al door dat stil zitten niet jouw ding is en dat je werk je veel voldoening geeft. Netjes van je dat je weer op het gewicht bent waar je prettig bij voelt. Fijn weekend liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, morgen komen mn geluksmomentjes online, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat fijn om zo weer saampjes met je vriendinnetjes te zijn!
  En dan ook nog eens sushiii

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke hoogtepunten! Vind het ook altijd leuk om iemand terug te zien die je wat uit het oog verloren bent. Leuk dat je weer goed in je vel zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat tof dat je de 500 instagram followers hebt gehaald! Ik ga je ook even volgen :)
  liefs,
  hester

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook