Posted by / dinsdag 11 november 2014 / 4 Comments /

Goals • NovemberHet is weer eens een ander artikel dat 'normaal'. Namelijk mijn goals voor de laatste twee a drie weken van november. Ik zal elk punt nader uitleggen in het artikel.X Lijst maken met nog op te maken producten.
Dit is nog best een opgave voor mij. Ik blijf vaak maar dingen kopen omdat ik denk dat ik niks meer heb, totdat ik opeens van alles tegenkom, haha!Daarom lijkt het me handig om eens een goede lijst te maken van de producten die ik nu nog in huis heb.

X Elke zondag make-up brushes schoonmaken.
Ik ben hier zo enorm lui in! Dat geef ik echt heel eerlijk toe. Het is namelijk weleens voorgekomen dat ik 3 maanden mijn kwasten niet schoonmaakte. ja i know, DIKKE shame on me! Daarom maak ik mooi van de gelegenheid gebruik om hier eens flink mee aan de slag te gaan.

X GEEN eten bestellen bij thuisbezorgd.nl.
Ook dit is een enorm puntje. Vaak als ik ergens ben denken we al vrij snel; laten we nog even lekker wat bestellen. Erg slecht, en erg ongezond. Daarom mag ik van mezelf de rest van de maand niks meer bestellen!

X Geen onzin aankopen doen.
Dit gaat eigenlijk hand in hand met het eerste punt. Bij alles wat ik wil kopen ga ik eerst even goed nadenken of ik het wel écht nodig heb.

X Eerste shoplog opnemen op Youtube Kanaal.
Het schematisch filmen vind ik nogal lastig soms. Maar ik wil in ieder geval voor de komende weken een shoplog op gaan nemen. Wie weet krijg ik dan weer de smaak te pakken en ga ik weer flink aan de slag met filmen!

X Weer terug naar het gewicht van 71kg.
Omdat ik zo lekker bezig was met het bestellen van eten , ben ik natuurlijk weer aangekomen. Wat ik merkte was dat ik mij ook echt weer minder in mijn vel voelde zitten. Maar denk ook dat dat komt omdat ik mega ongezond heb gegeten. Daarom weer even back to basic!

Dit zijn mijn doelen voor de maand november! Dit is echt leuk om te doen hoor! Het geeft in één keer zoveel overzicht! Dit ga ik er zeker inhouden.

Q: Heb jij ook nog doelen voor deze maand?


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!


Liefs, Sharmaine
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

  1. Haalbare doelen zeg ik! Ik was in het begin echt netjes met mijn make-up kwasten schoonmaken en nu.... Vergeet ik het elke keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn lijstje, zeker doelen die je gaat halen:-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekkere lijst! Herken me er wel in! ;-) Zeker weten dat jij deze doelen gaat halen! <3

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook