Posted by / maandag 3 november 2014 / 9 Comments / ,

Favorieten • Oktober


De maand oktober was voor mij een erg rustige beauty maand. Ik heb dan ook niet enorm veel beauty favorieten deze maand. Toch, de pareltjes die ik wel heb ontdekt wil ik weer graag met jullie delen!


MAC lipstick in "Amorous"
Deze lipstick is echt mijn favo de laatste paar weken! Ik draag het bijna elke dag, tenzij ik voor een natural look ga waarbij ik totaal niet wil opvallen. Een artikel is al verschenen over deze fantastische lipstick en die kun je hier vinden! In dit artikel vind je uitgebreide switches, maar ook hoe de lipstick mij staat! Het lijkt een donkere kleur, en dat is hij ook zeker, maar oh wat staat ie mooi! Zelfs bij mijn lichte huid staat deze lipstick fenomenaal.


Garnier Micellair reinigingswater
Een reiniger doe ik opnieuw heb ontdekt. Vaak wanneer ik in de avond laat thuis kom kan het nog weleens gebeuren dat ik te moe ben om het hele make-up weghalen rituaal skip. Dan is deze reiniger echt fantastisch! Het verwijdert de meeste make-up en ik kan met een gerust en schoon huidje binnen no time mijn bedje in.


Essence Made to Stay
Dit potlood van Essence gebruik ik met name de laatste twee weken enorm vaak. Eigenlijk wel bij elke ooglook die ik doe. Het is een highlighter pen. Deze kun je dus gebruiken onder je wenkbrauw bijvoorbeeld, maar ook in de binnenste ooghoeken van je ogen. Met name voor het laatste vind ik het erg mooi. Ik heb de kleur "010 Eye Like!" en dit is een wat warmere kleur met gouden ondertoon. Ik ben echt verliefd op deze creamy potlood en ook nog eens lekker budgetproof!


Yankee Candle Ghostly Treats
Deze geur is echt heerlijk! In mijn neusvleugeltjes ruikt het naar een gezellig kampvuur met de geur van marshmallows en vanille. Nou is de geur van vanille ook echt wel mijn favo geurtje, maar deze kaars is echt super lekker!

Dit zijn de items die ik echt met veel plezier en liefde heb gebruikt de afgelopen maand. Ook heb ik nog wat liedjes die ik deze maand weer niet uit mijn hoofd kreeg en zal ik onderstaande noemen:

• J Balvin - Ay Vamos (Reggaeton)
• Ir-Sais ft Rocco Flava - ABC (Antilliaans)
• Usher- Trading Places (Zouk remix)

En dan is nu mijn artikel compleet haha!
Heb jij nog favorieten gehad de afgelopen maand?

Liefs,
Sharmaine


Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!Share This Post :
Tags : ,

9 opmerkingen:

 1. Reinigingswater van Garnier lijkt me erg fijn, ik wil deze ook gaan kopen. Ik heb op YouTube en andere blogs deze zovaak voorbij zien komen. Je MAC lipstick is zeker een pareltje erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie favorieten! Vooral de mac lipstick spreekt mij erg aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De reiniger van garnier is heel fijn!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Catrice highlighter pen gebruik ik ook! Die is zo fijn! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Mac lipstick is prachtig! De Catrice Highlighter verkopen ze hier niet, heel zonde.. Wil 'm graag uitproberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hou dan maar goed de bloglovin in de gaten voor de pen hihihi

   Verwijderen
 6. Garnier's reinigingswater wil ik ook gaan proberen! En die Mac lipstick is echt super mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat reininginswater wil ik ook proberen! Maar wel als het in de aanbieding is, haha! En je MAC lipstick <33333

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De highlighter pen van catrice (niet slecht bedoeld, maar in je artikel staat van essence ;) ) heb ik ook in men bezit! Je ogen lichten er echt van op.

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook