Posted by / dinsdag 14 oktober 2014 / 1 Comment /

Sleek • Oh So Special Palette


Vandaag heb ik een prachtige swatch artikel voor jullie! Het is de ' Oh So Special' palette van Sleek Make-Up. Ik kan niet wachten dus laat ik snel van start gaan.
Hier een foto van hoe het pallet eruit ziet. Het heeft de klassieke Sleek uitstraling met weinig poe-ha. Een mooie elegante zwarte case met hierin fantastisch mooie kleuren.


Dit zijn alle kleuren die in het palette zitten. Mooi he!? Er is zoveel keus; oogschaduws met een matte finish en met glans, bruintinten, paarstinten, roze tinten en zelfs zwart! Je kunt in mijn ogen in een oogopslag dus veel verschillende looks creëren met dit palette.

Op deze foto is te zien wat een schattige namen de eyeshadows hebben gekregen. Allemaal namen om je even lekker speciaal te voelen. Namen als ; celebrate, ribben, pamper en organza geven je toch het gevoel dat je verwend gaat worden?


Dan nu op naar het echte werk! Ik zal per 3 de oogschaduws swatchen. En uiteraard mijn mening hieraan koppelen. Ik zal beginnen met de bovenste drie (Bow, Organza en Ribbon).

Van boven naar beneden zie je drie kleuren. De bovenste is Bow, een zachte kleur welke je ideaal zou kunnen gebruiken als highlighter onder je wenkbrauw. Organza is een mooie oud roze kleur met heel veel shimmer, echt super mooi! Ribbon is een beetje een peachy roze kleur met een matte finish. Ideaal om over het gehele ooglid te gebruiken.


Dan hebben we de volgende drie maatjes; Pamper, Gateau en The Mail. Pamper is echt een super lieve en mooie babyroze kleur. Ik denk dat als je die samen gebruikt met Organza dit echt mooi uit zal kunnen pakken! Gateau is ook zo mooi! Een mooie violet kleur met zilveren shimmers. Deze kleur zal echt super mooi staan bij mijn groene ogen. En The Mail, is een mooie kleur om te laten overlopen. Deze oogschaduw heeft ook een matte finish.


Dan gaan we nu naar de laatste zes eyeshadows. Dit zijn echt super fijne kleuren om te gebruiken gedurende de herfst/winter periode. Ik begin weer met de bovenste drie kleuren.


BAM! wat een pigment! De bovenste is Gift Basket, een hele mooie zachte bruine kleur met shimmer. Deze ga ik vast en zeker vaak in mijn crease gebruiken. De middelste is Glitz. Persoonlijk vind ik deze vrij hard, maar wellicht wel mooi bij een smokey ooglook die je in de avond kunt dragen. Celebrate is een op het oog lijkende zwarte kleur, maar dat is hij niet! De kleur heeft een paarse gloed over zich heen met paarse shimmer. 

Op deze foto is goed te zien welke gloed de kleur Celebrate over zich heen heeft. Ik vind het echt onwijs mooi!

En alweer de laatste drie kleuren. De linker kleur heet Boxed. Het is een matte bruine kleur. Daarnaast zit Wrapped Up, deze zit tussen bruin en paars in. Een hele mooie kleur om harde lijnen mee te vervagen. En lot slot de meest rechter Noir. Een zwarte kleur oogschaduw. 

Zo! Dit was mijn swatch artikel van de Oh So Special palette. Hij is echt super mooi en de pigmentatie is ook waanzinnig! Ik kocht dit palette bij mijn  V&D filiaal (enkele verkopen dit) en kostte €9,95. Ook is Sleek bij verschillende webshops te bestellen.

Liefs,
Sharmaine

Ik zou het leuk vinden (en lief natuurlijk!) als je me zou volgen op Bloglovin , Youtube en Instagram! Je kunt me ook volgen op Twitter om mij meer persoonlijk te leren kennen. Laat ook gerust een reactie achter als je toch bezig bent hihi!Ik vind dat altijd erg leuk om te lezen.
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Wauw! Prachtige palette.
    OOIT schaf ik mijn eerste sleek product aan.
    Fijn dat hier niet alleen maar shimmer oogschaduw bij zit maar ook een paar matte. Dat mis ik nog wel eens.
    Ik wil 'm!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook