Posted by / donderdag 9 oktober 2014 / 2 Comments /

Review Lush • Silky Underwear


Het is een lange tijd geleden dat ik een review heb geplaatst. Althans, het voelt voor mij heel erg lang. Vandaar dat ik vandaag weer een uitgebreide review heb van een Lush product.De Lush Silky Underwear heb ik al een tijdje in mijn bezit en wilde deze graag voor jullie reviewen. Want ja, je kunt dit product op verschillende manieren gebruiken!

Als eerste de verpakking; het heeft de klassieke Lush look. Een rond aflopend flesje met het zwarte label erop. Ook vind ik het altijd prettig dat je gewoon door de verpakking heen het product al ziet.

De geur is werkelijk fenomenaal. Het is een mix van cacaoboter en jasmijnabsoluut. Deze combinatie geeft een zwoele geur. Voor mij persoonlijk ruikt het ook wat bloemig, maar toch ook zoet. Dit komt waarschijnlijk door de mixage van de eerder genoemde geuren.

Je kunt het product op verschillende manieren gebruiken. De eerste manier is om dit product aan te brengen op je huid. Dit doe je door simpelweg wat over je huid te strooien (met beleid!) en het over de huid te verspreiden. Je huid krijgt dan een heerlijke geur die gegarandeerd te hele dag blijft hangen.

Nog een manier om dit product te gebruiken is een tikkeltje anders. Het is wel de enige manier hoe ik een dusting poeder zoals de Silky Underwear gebruik omdat ik het ' met beleid'  niet zo goed kan, haha! Wanneer ik in de avond lekker fris en fruitig ben, gedoucht heb etc en ik ben klaar om mijn bed in te gaan strooi ik wat rusting poeder over mijn lakens! Ja je leest het goed. De laken die je over de matras heen doet, daar strooi je wat rusting poeder op. Ik vind het heerlijk omdat ik dan ook de gehele nacht lekker fris en fruitig blijf en in de ochtend mijn huid heerlijk ruikt!

De prijs van het product valt mee. voor €8,60 heb je een flesje met 60 gram van het product. Dit klinkt heel weinig, maar een poederige substantie weegt ook geen kilo's natuurlijk. Het is net zo groot als een 100ml flesje van Lush die denk ik iedereen wel kent.

Je kunt dit product kopen via de Lush winkels in verschillende steden (Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch etc) of via de Lush website .

Conclusie: Ik vind het een fijn product, maar als ik deze heb opgemaakt gaat het denk ik een hele poos duren voordat ik deze weer aanschaf. Het is lekker, maar het heeft voor mij nog niet zoveel toegevoegde waarde. Ik ruik dan wel lekker morgens, maar vaak ga ik dan toch douchen en smeer ik me weer in met bodylotion, haha! Weg geur. En dan is €8,60 toch wel prijzig voor iets wat ik 'even' gebruik.

Ik zou het leuk vinden (en lief natuurlijk!) als je me zou volgen op Bloglovin en op Instagram! Je kunt me ook volgen op Twitter om mij meer persoonlijk te leren kennen! Laat ook gerust een reactie achter als je toch bezig bent hihi!Ik vind dat altijd erg leuk om te lezen.

Liefs, Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Dit is ook top voor als je benen tegen elkaar schuren, heb je het daarvoor al gebruikt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt! Daar gebruik ik het ook weleens voor. Echt heel erg fijn is dat he? 😁

      Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook