Posted by / vrijdag 3 oktober 2014 / 2 Comments /

Recept: gezonde wrap met feta (4 pers)
Vandaag heb ik weer een heerlijk recept voor jullie. Het is een enorme gezonde maaltijd met zeer weinig kcal (namelijk maar 275kcal) per persoon. Het is echt super makkelijk en handig op de dagen dat je snel even iets wil maken of geen zin hebt om te koken. Benieuwd hoe je dit snel kunt maken?Boodschappenlijstje:
• 4 wraps
• 1 bakje 20+ smeerkaas
• 1 eetlepel magere saladedressing
• 2 stengels bleekselderij (optioneel)
• 1 groene paprika
• 1 rode ui
• 250gr fetakaas
• een zakje salademix
• 50gr geraspte kaas (20+)
• zout, peper en kerrie

Zo! Dat zijn de boodschappen. Het lijkt veel, maar het is werkelijk zo klaar. Op naar het stappenplan!


Stap 1:
Snij de rauwkost (ui, paprika, bleekselderij) fijn en maak er met de saladedressing, wat zout en peper naar smaak, een snufje kerrie een salade van

Stap 2:
Besmeer de wraps met 20+ smeerkaas.

Stap 3:
Snij de fetakaas in kleine blokjes.

Stap 4:
Nu zijn we helemaal klaar om de wrap te beleggen. Verdeel wat rauwkost over de wraps, doe er wat fetakaas bij en vervolgens een beetje geraspte kaas.

Stap 5:
Rol de wrap stevig op en snijd hem door midden! Eet smakelijk!

Was dat een snel recept of niet? Ik vind het persoonlijk echt heerlijk. Ook omdat er zo weinig kcal in zitten. Bleekselderij lust ik bijvoorbeeld niet, dus dat kan je ook achterwege laten. In mijn wrap komt dat dus niet voor hihi!

Ik hoop dat je het weer een lekker/leuk recept vond en laat het me weten als je deze ook wil gaan proberen!

Het lijkt me leuk (en lief natuurlijk) als je me zou volgen op Bloglovin en op Instagram! Je kunt me ook volgen op Twitter om mij meer persoonlijk te leren kennen! Laat ook gerust een reactie achter als je toch bezig bent hihi!Ik vind dat altijd erg leuk om te lezen.

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Deze klinkt heel erg lekker! Krijg alleen de kriebels van bleekselderij haha, dat zou ik er dan uit laten. Aankomende week is het mijn taak voor het avondeten dus vind dit wel wat ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik laat de bleekselderij ook achterwege hoor haha! Het is echt super makkelijk te maken, nog geen kwartiertje ;-) Dus je kunt het jezelf lekker gemakkelijk maken! Als je het gaat maken laat het me even weten., wil ik ook wel jouw resultaatje zien Xx

      Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook