Posted by / dinsdag 21 oktober 2014 / No comments /

Mijn VerwenritueelIk ben zo een type jongedame die het gewoon heerlijk vind om een avondje voor zichzelf te hebben. Gewoon lekker ongegeneerd mijn eigen dingetjes kunnen doen. Daarom besloot ik een artikel te schrijven over hoe ik zo een avondje vul!Ik begin altijd met het verwijderen van mijn make-up. Een schone lei is namelijk het beste om op veder te werken. Om mijn make-up te verwijderen gebruik ik 2 producten; Ultrablend van Lush en de Garnier micellaire reiniger.


Het tweede wat ik doe is een warme washand op mijn neus. Dit klinkt wellicht wat raar, maar het is om de poriën van dat gebied open te krijgen. Dit doe ik ongeveer 5 minuten. Dan pak ik mijn neusstrip en doe deze op mijn neus. De neusstrip die ik gebruik is van Action en moet 15 minuten op mijn neus blijven zitten.  Na de verstreken tijd haal je de neusstrip er (voorzichtig!) af en heb je al de ellende uit je neus poriën gehaald. Ik ga dat hier niet late zien, want het is niet bepaald lekker, haha!


Nu is het tijd voor een lekker ontspannend masker! Ik gebruik vaak de maskers van dr. van der Hoog omdat deze niet opdrogen en ze geen trekkerig gevoel geven op je huid. 9 van de 10 keer breng ik mijn masker aan met een foundation kwast. Deze leuke roze komt bij de HEMA vandaan. Het masker moet 15 minuten op je gezicht blijven en in de tussentijd doe ik gewoon wat dagelijkse dingetjes (kamer opruimen, agenda bijwerken etc).


Wanneer het tijd is om mijn masker eraf te halen stap ik onder de douche. Deze was ik er dan af en gebruik in een scrub voor mijn gezicht. Ik gebruik de Ocean Salt van Lush 2x per week, vaker kan niet omdat de scrub erg grof is. Tot slot ga ik dan nog met mijn Clerasonic Mia 2 aan de haal. Dit apparaatje haalt echt al het vuil uit je gezicht en zorgt ervoor dat je een stralende zachte huid krijgt. Ik zweer hierbij.


Onder de douche is het natuurlijk ook verwennerij om je lichaam te scrubben. Je dode huidcellen worden hierdoor verwijdert en je krijgt en super zacht huidje! Ik gebruik willekeurige scrubs, maar dit keer dus de scrub van Lush. Deze ruikt naar bloesem en vind ik echt heerlijk!


Na het scrubben scheer ik mijn oksels en benen. Uiteraard doe ik dat niet alleen op een verwen avond, maar ik doe dit op zo een avond sowieso, haha! Ik gebruik hiervoor altijd mijn favoriete scheerzeep van Lush; D'Fluff. Deze scheerzeep ruikt naar aardbeien en maakt mijn mesje ook niet bot. Als je benieuwen bent naar een review van dit product, klik dan hier .


Als ik uit de douche kom smeer ik mij altijd nog in met body lotion/ body butter. Dit keer gebruik ik de Sympathy for the Skin van Lush.
Body lotion en body butter houd je huid soepel en elastisch.

Tot slot is het tijd om lekker even te relaxen op bed met wat kaarsjes aan, een heerlijk kopje thee en een goede film of boek. Meestal ben ik dan zo rozig dat ik vrij snel erna ga slapen.

Hopelijk vond je het een leuk artikel om te lezen! Hoe ziet jouw beauty verwen avond eruit?

Liefs,
Sharmaine

Ik zou het leuk vinden (en lief natuurlijk!) als je me zou volgen op Bloglovin , Youtube , Twitter 
en Instagram!


Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook