Posted by / woensdag 29 oktober 2014 / 8 Comments /

Mijn Bucket List


Iedereen heeft wel een bucketlist. Bij de een is deze wat korter dan bij een ander. Maargoed, iedereen heeft wel dromen toch? Ben je benieuwd naar de mijne? Lees dan lekker verder.
Rijbewijs halen
Jup, i know, ik ben een van de mensen die serieus de 20 al gepasseerd is en nog steeds geen rijbewijs
heeft. De reden? Ik woon in Amsterdam en doe veel met de fiets. Dit is 9 van de 10 keer toch ook wel sneller als ik eerlijk ben. Ook een deeltje luiheid, dat geef ik ook toe. Maar ik moet nog even de motivatie vinden, maar dan ga ik er ook voor!


Op mezelf wonen
Dit is een item die hoog staat op mijn bucket list. Ik wil zo graag op mezelf wonen! Maar helaas zijn de mogelijkheden er nog niet naar. Ten eerste heb ik geen vaste baan, en ten tweede, de huurprijs is zo enorm hoog, dat ik wel de loterij mag winnen op dit moment haha!


Wonen in een huis met een bad
Dit is een vervolg op het vorige item op mijn bucket list, maar mijn toekomstige droomhuis moet wel een bad hebben! Op dit moment hebben we thuis alleen een douche en echt, als ik allemaal foto's voorbij zie komen van vriendinnen die in bad gaan met hun bubbels en drankje, tijdschrift en alles erop en eraan, word ik toch altijd een beetje jaloers, haha! Ik wil dat ook!

Shoppen in New York
Ik ben al jaren een groot fan van Sex and te City. En sindsdien staat dit item ook echt op mijn lijstje. Wat lijkt het mij fantastisch om in the big apple te shoppen!


Verre reizen maken
Het lijkt me echt heerlijk om anderen culturen te leren kennen. En natuurlijk verre reizen te maken. Alle nieuwe ervaringen die je opdoet lijken mij echt geweldig. Ook neem ik altijd 1 souvenir mee uit elk land of stad die ik heb bezocht. 

Dit zijn op dit moment de items die op mijn bucket list staan. 

Q: Welke items staan (hoog) op jouw bucket list? Let me know!

Liefs,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!


Share This Post :
Tags :

8 opmerkingen:

 1. Ons bucketlist komt best met elkaar over eens haha. Op mezelf wonen en dan wil ik ook inderdaad een bad! Eindelijk ook mee doen in de lush bruisballen hype haha. Enne, ik ben 25 en nu bezig met mijn rijbewijs, laat maar het komt wel hoor

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tof!! Wanneer gaan we de wereld over reizen en maken we stop in New York om daar alles leeg te kopen? :p Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jullie komen gewoon met ze alle naar mij in NY over twee jaar. Leuk idee al zeg ik zelf! En joh ik ken mensen die zijn dertig en gaan dan pas voor hun rijbewijs, doen wanneer je kan en wil! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie bucketlist! Ik wil ook heel erg graag reizen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dat probleem met hoge huur prijzen snap ik helemaal, het is belachelijk dat de huurders zo vreselijk veel moeten betalen en de hypotheek rente nog steeds niet is afgeschaft!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie lijst. Zullen we gewoon na de kerstmarkt meteen een rondreis maken en lekker shoopen in New York? haha

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ook pas sinds een paar maanden mijn rijbewijs haha, is helemaal niet vreemd.
  Nu met mn baantje hoop ik lekker te kunnen sparen en dan ook een eigen huisje te kunnen kopen. Al wil ik niet alleen wonen..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuke bucketlist! Ik heb al bijna 2 jaar mijn rijbewijs en dat is echt super fijn! Zelf wil ik ook nog graag reizen!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook