Posted by / maandag 13 oktober 2014 / 2 Comments /

MAC lipstick • AmorousVandaag weer eens een nieuw 'soort' artikel; een lipstick swatch! Ben je benieuwd? Lees dan snel verder.
Laatst heb ik deze lipstick gekocht en ben er werkelijk verliefd op. Het najaar is weer aangebroken, dus mogen de wat donkerdere lipsticks weer uit de kast.

Ik heb een (soort van) lipstickverslaving en dit is nu mijn zoveelste MAC lipstick. Ik ben er gewoonweg dol op. De kleuren zijn prachtig, de verschillende finishes en natuurlijk het lang blijven zitten van elke lipstick.

Dit is de lipstick Amorous, een mooie berry/bruinige kleur. Ideaal voor d herfst dus! Ik zag hem in de winkel en had nog nooit eerder switches of iets van deze lipstick gezien, maar na het proberen moest ik heb wel aanschaffen! Je leest zo verder waarom.

Amorous is een lipstick met een satijn finish. Het heeft een lichte shimmer en brengt zeer soepel aan op de lippen. Het is een romige lipstick.

Dit is de kleur zoals mijn camera hem natuurlijk oppikt. Een prachtige bessenkleur met bruine tinten erin vermengd. Het is zo mooi!

Dit is hoe de kleur mij staat en zeg eens eerlijk; ook mensen met een lichte huidskleur kunnen deze lipstick prima dragen toch? Ik vind het echt een super mooie kleur en zal deze met veel liefde gaan dragen dit najaar!

MAC is verkrijgbaar bij verkooppunten in Douglas Stores, de Bijenkorf, Mac Pro Stores en natuurlijk via de website van Douglas. De prijs is €19,00 (ja MAC heeft de lipsticks €0,50 duurder gemaakt!)Liefs ,
Sharmaine

Ik zou het leuk vinden (en lief natuurlijk!) als je me zou volgen op Bloglovin en op Instagram! Je kunt me ook volgen op Twitter om mij meer persoonlijk te leren kennen! Laat ook gerust een reactie achter als je toch bezig bent hihi!Ik vind dat altijd erg leuk om te lezen.

Share This Post :
Tags :

2 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een prachtige kleur! Op de een of andere manier durf ik t net niet aan om rode lipstick te dragen.. Ik heb zo'n kleine lipjes en ben zo bleek :p maar toch als ik deze zo zie voel ik het toch kriebelen hoor haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hi! Gewoon eens een keer een budget lipstick halen in een rode tint. Kan het alleen maar meevallen hihi! Zoals je ziet ben ik ook niet bepaald getint en heb ik ook geen enorme lipjes haha! Liefs xx

      Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook