Posted by / donderdag 23 oktober 2014 / 7 Comments /

MAC • Dare YouVandaag weer een prachtige swatch van een prachtig mooie fall lipstick! Het is de lipstick Dare You van MAC en werkelijk een pareltje! Lees snel verder waarom.Zoals gewoonlijk heeft de MAC lipstick zijn standaard prachtige omhulsel met matte finish. Ik blijf er toch echt bij; de verpakking straalt echt klasse uit.


Dit is de kleur Dare You, een mooie rode kleur met bruine ondertinten. Op de foto lijkt het meer rood, maar straks komt er vast en zeker verandering aan deze opvatting.


Hier een swatch op mijn hand; zie je wel dat de kleur niet al te rood is? Er zit een heel subtiele verwerking in van bruintinten. Werkelijk prachtig! Ik vind het echt een herfstkleurtje. 

De lipstick Dare You heeft een cremesheen finish. Dit maakt de lipstick romig en voedzaam voor de lippen. 


Dit is hoe de kleur mij staat; het is een ietwat lichtere kleur dat de MAC Amorous, die ik hier heb geswatcht.  Hij is wel echt super mooi. En denk dat ik deze lipstick zal dragen op chique gelegenheden. Het straalt zoveel klasse uit! Wat vind jij?

MAC is verkrijgbaar bij verkooppunten in Douglas Stores, de Bijenkorf, Mac Pro Stores en natuurlijk via de website van Douglas. De prijs is €19,00 (ja MAC heeft de lipsticks €0,50 duurder gemaakt!)

Liefs, Sharmaine

Ik zou het leuk vinden (en lief natuurlijk!) als je me zou volgen op Bloglovin , Youtube en Instagram! Je kunt me ook volgen op Twitter om mij meer persoonlijk te leren kennen. Laat ook gerust een reactie achter als je toch bezig bent hihi!Ik vind dat altijd erg leuk om te lezen.
Share This Post :
Tags :

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleur, staat je goed! Ik wil ook toch eens een MAC lipstick aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke review♡
  Staat je echt heel mooi x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleur! Hij staat je echt heel goed! Ik houd van rode lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw toffe kleur. Staat je heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ah wat staat de kleur je toch prachtig <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De kleur staat je prachtig! Rode lipsticks, je kan er nooit te veel hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook