Posted by / vrijdag 24 oktober 2014 / 6 Comments /

Life Update • 2

Het is weer eens tijd om jullie een update te geven in mijn persoonlijke leventje. Iets wat ik graag met jullie deel ;-)Nanny McPhee
Voor degenen die mij al wat langer volgen weten dat ik op het moment oppas bij verschillende gezinnen thuis. Ik ben erg vaak bij twee kids die een Nederlandse moeder hebben en de vader is half Keniaans. Het zijn echt prachtige kids en ik vermaak me kostelijk. Het dochtertje is anderhalf, en een wijsneus. Ze praat me al lekker na en legt echt al verbanden en kan zich goed duidelijk maken. Ik pas gewoon op kids naar mate hier vraag naar is. Het kan dus ook zo voorkomen dat ik een weekje 'niks' te doen heb.

Ja Zuster, Nee Zuster
Ik werk weer in de zorg! Al sinds 2012 ben ik in dienst als zorgassistent/helpende en het was een half jaartje even stil omdat ik toen even overal nergens werkte. Sinds oktober ben ik weer begonnen en bevalt me weer erg goed. Ik ga met veel plezier naar mijn werk en maak weer enorm veel mee.

Zo heb ik alweer staan dansen met de dementerenden ouderen van afdelingen, heb ik in een deuk gelegen om de 'ruzies'  die mensen met elkaar kunnen maken en natuurlijk het eeuwige gemopper over alle pijntjes. Ouder worden is niet makkelijk hoor!


Sushi monster
Ik heb laatst weer sinds een lange tijd sushi gegeten, maar woei!!! Wat heb ik dat gemist. Het is echt te lekker! Ik was met een vriendin gaan eten bij Sumo. Een eettent die echt als paddestoeltjes uit de grond schiet in het hele land. In Amsterdam zitten er serieus al 3. En dat in een straal van 700m.

Help, ik ben klusser
Ons huisje is een grote onderhoudsbeurt aan het ondergaan, maar er komt echt al schot in! Het is tenslotte al bijna klaar! We hebben de benedenverdieping verbouwt, dus een nieuwe vloer, nieuwe meubels, nieuw bankstel, muren behangen en ga zo maar door. Het volgende project zal denk ik de trap gaan worden. Maar ach, eerst maar even goed oriënteren en plannen toch?

Dat was denk ik wel weer even 'genoeg' update. Ik heb gewoon niet veel nieuwtjes haha! Hoe gaat het met jullie? Heb jij nog wat leuks meegemaakt? Je kunt me ook altijd privé mailen als er iets is waar ik je wellicht bij kan helpen! XX

Liefs, Sharmaine

Ik zou het leuk vinden (en lief natuurlijk!) als je me zou volgen op Bloglovin , Youtube , Twitter 
en Instagram!
Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. leuk! Kinderen zijn echt zo leuk om mee te werken.In wat voor vorm dan ook. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa lieffies zijn het! Ook soms bengeltjes, maar ach... als ik dan weer een knuffel krijg en " ik vind jou lief Sharmaine" hoor smelt ik weer hihi!

   Verwijderen
 2. Dat oppassen, lijkt me zo leuk en gezellig!! En sushi, love it. Een collega heeft vandaag meegenomen naar het werk. Snacktime!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jaa ze zijn zo leuk!! En tja, altijd zodra madam make-up ziet is t "mooi" en "oe die ook mooi" haha! Anderhalf he! Jong geleerd... ;-)

   Verwijderen
 3. Wow dat is nogal een verbouwing.. Ik vond het al erg toen we besloten de muren een ander kleurtje te geven. Kan me voorstellen hoe het is met een hele nieuwe vloer alles haha.
  Sushi is voor mij ook TE lang geleden.. snel weer eens aan toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk leuk! Ik kqn niet wachten om later op mn neefje of nichtje te gaan passen! Lijkt me zoo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook