Posted by / vrijdag 31 oktober 2014 / 6 Comments /

Hoogtepunten • Oktober


In het artikel van vandaag wil ik alle mooie lichtpuntjes met jullie delen. Het is voor mij werkelijk een maand geweest waarin ik voor veel dingen dankbaar mag zijn en dat komt mede door jullie toppers!Blog Lovin' 
Zoals ik jullie altijd spam onderaan mijn artikelen heb ik een account op Blog Lovin'. Op deze site kun je mij volgen en mis je dus nooit een artikel!Waar ik deze maand dankbaar voor ben is dat de teller zowaar op 20 staat! I know, het zijn er nog niet super veel, maar alle beetjes helpen toch?

In de toekomst wil ik ook zeer zeker een give away gaan doen wat alleen is voor de meest trouwe volgers, namelijk via Blog Lovin' ! Ik ben van plan deze give away in de maand november te gaan doen. Dus heb je je nog niet aangemeld voor mijn account klik dan hier om je aan te melden.
Youtube
Eindelijk heb ik de moed bij elkaar verzameld. Ik heb een Youtube kanaal! Hier ga ik ook regelmatig een filmpje posten. Dit kan een tutorial zijn, maar ook een vlog als ik een keer iets leuks van plan ben te gaan doen, haha! Ik vond het wel echt super spannend om het eerste filmpje online te zetten, maar achteraf ben ik wel blij dat ik dit heb gedaan. En de reacties waren ook echt top! Dat geeft ook wel meer energie om ermee door te blijven gaan. Want ja, eerlijk is eerlijk, soms is het gewoon makkelijker om het even op beeld te laten zien dan het te omschrijven. Als je je wil abonneren op mijn kanaal kun je dat hier doen!


Instagram
Holy Quacamolie! Ik heb 400+ volgers bereikt! Iets waar ik JULLIE, ja JULLIE!, enorm dankbaar voor ben! Zonder jullie had ik de moed al lang opgegeven maar ik vind het zo leuk! Ook andere bloggers die ik een beetje heb leren kennen via IG zijn echt super lief! Ik heb mijn favo wereldje ontdekt meiden! hihi. Mijn Instagram kun je hier vinden.

Meest bezochte dag
Op 14 oktober heb ik de meeste pageviews OOIT gehad! Gewoon 108 mensen die zelf de keuze maken om op mijn blog te klikken! Het is echt te bizar voor woorden als je daarover na gaat denken. Maar oh wat gaf mij dit een kick!

Groepschat
Het leuke aan het bloggen vind ik het leren kennen van andere meiden met dezelfde passie als ik! Het gevoel dat je niet de enige bent die hysterisch wordt als de pakketbezorger langskomt, je een artikel plaatst waar je trots op bent en ga zo maar door. Ik zit op dit moment in een groepschat met nog 6 andere (beauty)bloggers. Het is soms ook net een kippenhok en mis ik aardig wat berichten, maar ik lig wel vaak in een deuk hoe het gaat! Ook zijn we van plan met zen allen wat leuks te gaan doen in december, dus dat nieuws zal zeker volgen!

De mooiste vrouw uit mijn leven heeft er een jaartje bij
Een ander iets waar ik dankbaar voor ben ik dat mijn mamsie jarig was op 18 oktober. Het was werkelijk een hele fijne dag met familie. Ook zijn we zelf als gezin nog uit eten geweest bij The View in Amsterdam. Hier kan je als het ware gourmetten, zonder dat dus je eigen huis ernaar stinkt ahah! Het was echt erg gezellig en heb hier ook van genoten.Dit waren mijn hoogtepunten deze maand! Nogmaals, jullie schattenpatatten maken mijn dag zo vaak goed! Enorm bedankt voor al jullie likes, lieve/leuke reacties en het feit dat jullie toppertjes zijn! MWAH!

Xx,
Sharmaine

Volg jij Sharmaine Sarina al?
Bloglovin , Youtube , Twitter en Instagram!
Share This Post :
Tags :

6 opmerkingen:

 1. Leuk artikel om te lezen! En vooral net zoveel plezier in het schrijven van je blog houden als dit artikel uitstraalt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om zo te lezen. Nog gefeliciteerd met je moeder, en jaaa de whatsappgroep. De leukste whatsappgroep ooit hahah! Oehh je gaat lekker op instagram en op bloglovin ook! Tof van je dat je je eerst video hebt gemaakt, durf ik niet hahah. Je blog is geweldig en jij bent geweldig!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke hoogtepuntjes Shar! Tof dat je je youtube kanaal bent begonnen. Ik moet die stap nog zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. YAY wat veel mooie momentjes! Ik ben al op je kanaal geabonneerd! Jij ook op die van mij :D ?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk artikel! wat goed dat je een youtube kanaal bent begonnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel leuk! Ik moet zelf nog de moed verzamelen om filmpjes te posten haha

  BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook