Posted by / donderdag 2 oktober 2014 / No comments /

Essie • ChinchillyVandaag heb ik iets voor jullie wat ik vandaag voor het eerst doe. Ik ga een nagellak swatchen! Dit is een nagellak van het merk Essie. Een fijn nagellak merk waarbij er niet teveel poespas op het flesje zit.


Dit is Chinchilly, een taupe grijze kleur. Het flesje is erg rustig en geeft direct de kleur weer. Wat overigens geen gezichtsbedrog is omdat de nagellakjes van Essie altijd exact dezelfde kleur geven als wat je ziet op het flesje. 

Bij Essie nagellakjes staat er altijd aan de bovenkant van het flesje een sticker met de naam. Erg handig! Bij andere merken zie ik namelijk vaak dat er een sticker aan de onderkant, of zijkant zit. Met name wanneer het stickertje aan de zijkant zit vind ik het niet mooi en wordt het al snel rommelig. 

Het kwastje van de nagellak is vrij breed en loopt rond op het eind. Erg prettig om hiermee je nagels te lakken omdat je snel klaar bent en de nagel egaal gelakt wordt. Chinchilly heeft een aparte kleur. Het is niet grijs het is niet bruin. Daarom vind ik dit een ideale nagellak voor deze herfst en winter. 

Eenmaal aangebracht op mijn nagels moet ik toegeven; ik ben verkocht! Het borsteltje van de nagellak brengt super mooi aan en het is zo gepiept. Dit komt natuurlijk omdat het borsteltje vrij breed is in vergelijking met andere merken. Op bovenstaande foto heb ik , zoals altijd, twee laagjes aangebracht. Dit dekt ook voldoende.

Dit lakje blijft ongeveer 5 dagen zitten. Wellicht komt dat ook omdat ik korte nagels heb (in verband met werk) en het daardoor minder snel lijkt te chippen. 
Chinchilly is te koop bij Etos, een paar Ici Paris filialen, webshops en bol.com

Het lijkt me leuk (en lief natuurlijk) als je me zou volgen op Bloglovin en op Instagram! Je kunt me ook volgen op Twitter om mij meer persoonlijk te leren kennen! Laat ook gerust een reactie achter als je toch bezig bent hihi!Ik vind dat altijd erg leuk om te lezen.

Tot morgen!
Liefs, Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook