Posted by / vrijdag 17 oktober 2014 / 1 Comment /

Essie • Angora Cardi

Vandaag weer een lakje voor jullie. Een prachtige nagellak van Essie. Lees meer over de kleur en swatches.
Dit is Angora Cardi. Een super mooi lakje van Essie. Zoals je kunt zie heeft het flesje niet teveel poespas. Gewoon het merk erop en de kleur.
Bij Essie nagellakjes staat er altijd aan de bovenkant van het flesje een sticker met de naam. Erg handig! Bij andere merken zie ik namelijk vaak dat er een sticker aan de onderkant, of zijkant zit. Met name wanneer het stickertje aan de zijkant zit vind ik het niet mooi en wordt het al snel rommelig. 


Het kwastje van de nagellak is vrij breed en loopt rond op het eind. Erg prettig om hiermee je nagels te lakken omdat je snel klaar bent en de nagel egaal gelakt wordt. Angora Cardi heeft een prachtige kleur; de lak is paarsig bruin.  Op de foto lijkt de lak wat roder, maar echt dit is gezichtsbedrog. 


Eenmaal aangebracht op mijn nagels moet ik toegeven; het is echt prachtig! Het borsteltje van de nagellak brengt super mooi aan en het is zo gepiept. Dit komt natuurlijk omdat het borsteltje vrij breed is in vergelijking met andere merken. Op bovenstaande foto heb ik , zoals altijd, twee laagjes aangebracht. Dit dekt ook voldoende.
Essie is te koop bij Etos, geselecteerde Ici Paris filialen, webshops en via bol.com. De lakjes zijn €9,99 per stuk.

Hopelijk vond je het leuk om weer een lekker kort en bondig artikel te lezen!

Liefs,
Sharmaine

Ik zou het leuk vinden (en lief natuurlijk!) als je me zou volgen op Bloglovin , Youtube en Instagram! Je kunt me ook volgen op Twitter om mij meer persoonlijk te leren kennen. Laat ook gerust een reactie achter als je toch bezig bent hihi!Ik vind dat altijd erg leuk om te lezen.
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook