Posted by / donderdag 30 oktober 2014 / 3 Comments /

Essence • Come To Town Collectie (Kerst 2014)


In november komt Essence uit met een nieuwe limited edition collectie. Namelijk " Come To Town!" Het is een super leuke kerstmis collectie. En ja, aangezien de kerstmisperiode mijn favoriete periode is van het jaar kon ik het niet laten om een artikel over deze leuke budget collectie te schrijven!Elk product zal ik apart gaan beschrijven. Zodat het toch wel wat overzichtelijk blijft. Maar oei, wat een mooie items zitten ertussen!!

Eyeliners - €1,99
Er komen drie mooie creamy eyeliners uit voor de kerstcollectie. En wauw, deze hebben ook echt wel de kerstkleuren! Mooie gouden,rode en groene eyeliner. 
De producten hebben de naam 01 make a wish02 naughty or nice? and 03 the most wonderful tree.Quatro Eyeshadow - € 2,89
Deze mooie 4 oogschaduws komen in dit palette. Het zijn best kerstmis kleuren en super goed draagbaar voor een everyday look. Ik vind ze echt onwijs mooi!
De palettes zijn verkrijgbaar in 01 Make a Wish en 02 Naughty or Nice.Cream Blush - €2,39
Ook komen er twee mooie cream blushes uit in deze collectie. Deze zijn verkrijgbaar in een rode tint en een plum/roze kleur. Ik ben eerder geneigd naar de plum/roze kleur, omdat ik altijd het gevoel heb dat een rode tint snel teveel van het goede is (bij een lichte huidskleur).
De kleuren die verkrijgbaar zijn , zijn de 01 Is That You, Santa? en 02 Wrapped in Pink.Lipstick - €2,39
Wauw, zijn deze kleuren niet onwijs mooi?! En dat voor die prijs ook. Het zijn twee lipsticks in deze collectie met dezelfde kleuren als de cream blush. Een mooie rode, en een plum/roze kleur.
De kleuren die verkrijgbaar zijn , zijn de 01 Is That You, Santa? en 02 Wrapped in Pink.


Nail Polish Set- €3,95
Deze sets zijn werkelijk te cute! En ideaal voor de beautyliefhebber onder de kerstboom. Het leuke hieraan is dat beide setjes andere kleuren bevatten, dus kan je ze voor die prijs beide halen!
De sets zijn verkrijgbaar in 2 varianten; in 01 naughty or nice? and 02 got my list?Shimmering Body Powder - €2,39
Essence komt uit met een subtiele shimmering poeder die je even een extraatje geeft tijdens de feestdagen. Je kunt deze poeder gebruiken voor zowel lichaam als gezicht. Misschien een idee om het als highlighter te gebruiken! 
Er is hier maar 1 soort van in het assortiment met de naam 01 Make a Wish. Greeting cards - €1,99
De traditie bestaat nog steeds; kerstkaarten versturen in een wereld die aan het digitaliseren is. Persoonlijk vind ik dat ook echt leuker; een lief kaartje ontvangen die je nog eens terug kan lezen als je dat wil. Essence speelt hier uitstekend op in en komt met 5 gretig cards. Leuk om aan je vriendinnen te geven op school of aan anderen natuurlijk!

Wat een super leuke collectie he?! Ik ben in ieder geval enthousiast. De producten zullen ongeveer in november in verschillende Kruidvat filialen te verkrijgen zijn. Ik kan nu al niet wachten! 

Ben jij ook nieuwsgierig naar bepaalde items? Welke zou jij graag onder je kerstboom willen vinden?

Liefs,
Sharmaine

Share This Post :
Tags :

3 opmerkingen:

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook