Posted by / vrijdag 10 oktober 2014 / 4 Comments /

Ask me Anything • 1


Vandaag eens geen life update. Ik heb op mijn Instagram account (@sharmainesarina ) gevraagd wat jullie van mij wilden weten. Er zijn wat leuke vragen uit komen rollen die ik vandaag in dit artikel zal gaan beantwoorden! Neem een lekker kopje thee, relax en lees mee.1. Wat is jouw beauty verslaving?
Beauty kan je enorm breed zien , dus ik zal per (naar mijn idee) categorie even aangeven wat mijn verslavingen zijn. Op het gebied van make-up ken ik er twee; lipsticks en blushes. Oh hemel! Ik draag elke dag lipstick en zou ook geen dag meer zonder willen! Blushes geven vorm en kleur aan mijn gezicht dus voor mij ook essentieel! Op het gebied van persoonlijke verzorging: bodylotions/body butters. Ik kan hier geen genoeg van krijgen. Ik gebruik dit elke dag, twee keer per dag. Daarom heb ik altijd een ruime voorraad staan, haha! Qua haarverzorging: Hier bij ik vrij 'laks' in , maar een haarmasker zo eens in de zoveel tijd vind ik toch wel heerlijk!(en mijn haar juicht dat ook trouwens wel toe)2. Hoe kwam je op het idee om je eigen blog te beginnen?
Om eerlijk te zijn liep ik altijd wel rond met het idee, maar nooit had ik het lef om het daadwerkelijk te doen! Op een dag raakte ik helaas werkloos en om niet in een gat te vallen besloot ik de stoute schoenen eens aan te trekken. Hierdoor kan ik mijn liefde voor de beauty wereld omarmen en artikelen schrijven over producten waar ik normaal gesproken iedereen de oren van het hoofd klets!


3. Wie zijn je favoriete beauty guru's ?
Ik vind het woord guru een beetje teveel van het goede. Maar welke beauty dames ik erg ambieer zijn met name de Engelse youtubers. Zoals beautycrush en uglyfaceofbeauty. Met name met de laatste dame kan ik vaak wel identificeren; het is een meisje die altijd onzeker was vroeger en worstelde met haar gewicht. Ik had dit ook. Het is wel fijn om te weten dat er meerdere meiden hetzelfde denken als jij. Het geeft een gevoel van herkenning en het is ook fijn te weten dat je echt niet de enige bent die soms een beetje te kritisch is over haar/zijn eigen uiterlijk.


4. Wat was het eerste make-up product dat je gebruikte?
Dit is een hele leuke! Ik was een jaar of 11, bijna 12, en wilde enorm graag mascara. Mijn moeder vond me hier toen nog veel te jong voor en besloot mij toen een mascara cadeau te doen die zij goedkeurde. Dit was een , ja ik ben serieus, doorzichtige mascara! Zo eentje waar geen kleur ofzo vanaf komt maar die alleen de wimpers een beetje modelleert. Vanaf de brugklas gebruik ik de ' normale' zwarte mascara.


5. Hoe heb je het voor elkaar gekregen om zo goed af te vallen? Heb je erbij ook gesport?
Zoals sommigen van jullie wel weten ben ik inmiddels van de 81kg naar de 70/69kg (jeej voor mij!!) gegaan. Ik ben hier natuurlijk enorm trots op. Het is voor mij een enorme prestatie die zeker niet zonder slag of stoot ging. Ik besloot om samen met mijn ouders (waar ik nog bij woon) af te gaan vallen via het bekende ' Sonja Bakker' . Dit heeft echt mijn eetpatroon drastisch verandert. Je eet 5x per dag (kleine beetjes) en valt op die manier af. Het klinkt stom maar je moet gewoon domweg het schema volgen, dan gaat de rest vanzelf! Wat ik nu wel merk is dat als ik eens ' ongezond'  eet ik ook niet zo snel aankom als voorheen, echt geweldig! Wel moet je het gezonde voedingspatroon volhouden natuurlijk, anders heeft het ook geen zin. En dat sporten? Uhhhh telt het ook als je naar de supermarkt fietst? haha!

Het was echt leuk om jullie vragen te beantwoorden! Dit ga ik er zeker inhouden om dit een in de zoveel tijd te doen. Heb je nog vragen voor mij? Vraag ze gerust via Intagram of laat een berichtje achter.

Liefs,
Sharmaine

Ik zou het leuk vinden (en lief natuurlijk!) als je me zou volgen op Bloglovin en op Instagram! Je kunt me ook volgen op Twitter om mij meer persoonlijk te leren kennen. 
Share This Post :
Tags :

4 opmerkingen:

 1. Leuk zo'n topic. Ik vind het altijd leuk om iets persoonlijks te lezen van een blogger!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw 2 keer per dag bodylotion .. Ik ben blij als ik het 1 keer per week doe. Ik ben daar zó slecht in!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha had ik vroeger ook hoor! Maar het zit er nu helemaal ingebakken ;-)

   Verwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook