Posted by / dinsdag 16 september 2014 / 1 Comment /

Yankee Candle Shoplog


In dit artikel wil ik even heerlijk kletsen over Yankee Candle.  Degene die mij al even volgen weten dat ik een enorme grote fan ben van de Yankee Candle kaarsjes. Het is zo divers, er zijn veel verschillende geuren en er zit eigenlijk altijd voor iedereen wel iets bij.  Ik heb weer twee kaarsen gekocht dus laten we snel beginnen.

Onlangs ben ik naar mijn plaatstelijke Yankee Candle store gegaan in de Magna Plaza. Dit is in Amsterdam vlak achter de dam. De winkel “Yankee Plaza” zit op de tweede etage van het gebouw. Ik kom natuurlijk al een tijdje in de winkel en het is erg leuk dat de manager mij ook wel herkent. Maar dat krijg je denk ik als je een periode zowat elke week in de winkel te zien was haha. De winkel is echt enorm mooi en overzichtelijk ingedeeld. Vaak op kleur en limited editions hebben ze op een display staan in het midden of vooraan in de winkel.

Als je advies wil over bepaalde geuren kan je dat altijd aan de verkoper vragen natuurlijk. Dat heb ik dit keer ook gedaan. Ik vind het gewoon heerlijk om even te kletsen met de verkoper!

 Berrylicious
Deze kaars heb ik op aanraden van de manager van de winkel gekocht. En oh wat heeft hij gelijk gehad! De geur is echt heerlijk fruitig en ruikt naar zoete besjes! Persoonlijk hou ik daar wel van.
Op de website van Sesational home (link) staat hierover het volgende:

“Yankee Candle Berrylicious bestaat uit een topping van rijpe, sappige bosbessen op een bed van romig vanille ijs op een heerlijke taart. Berrylicious behoort tot de groep food en Spice geuren van Yankee Candle. Berrylicious is een geur die het voornamelijk goed in de herfst en winter doet”

De geur van vanille ruik ik persoonlijk niet sterk terug, maar de geur van bessen op een taart ruik ik wel en oh wat hou ik daarvan! Wel de geur van alles wat slecht is, maar er zelf niet van aankomen!

Van deze kaars heb ik de small jar gekocht. Ik vind dat persoonlijk altijd wel fijn omdat ze dan én in mijn Yankee Candle lade passen én ik wat vaker  de kaarsen kan afwisselen. Deze jar heeft 40 branduren.
Black Plum Blossom
Deze kaars heb ik zelf uitgekozen. Ik heb namelijk al eens een waxtart geprobeerd van deze geur en vond het werkelijk heerlijk. Mijn hele kamer rook er ook naar. Bleef ook nog eens lang hangen.

De geur is voor mij ook vrij fruitig. Op de website van Sensationalhome wordt de volgende omschrijving gegeven:

“ Black Plum Blossom is een fruitige geur die ruikt naar de heerlijk verleidelijke nectar van mooie zwarte pruim bloesems met hints van witte muskus en vanille. De Black Plum Blossom behoort tot de groep fruitige geuren van Yankee Candle”

Alsof het zo moet zijn; in beide kaarsen zitten ondertonen van vanille. Ik ben echt dól op de geur van vanille en het liefst heb ik vanillekaarsen!  Van de Black Plum Blossom heb ik ook een small jar gekocht, ook deze heeft 40 branduren.

Voor mij ruikt de kaars naar fruitige pruimen en toch wel zacht bloemig. Hetgeen wat ik niet kon plaatsen maar wel rook was dus blijkbaar de muskus. Het is wel erg lekker en niet zo misselijkmakend zoet als sommige fruitige geuren.

Dit waren de twee kaarsen die ik heb gekocht bij Yankee Plaza in Amsterdam. De small jars candles kosten €13,30 per stuk. Hopelijk vond je het weer een leuk artikel om te lezen.

Tot morgen!

Liefs,

Sharmaine 
Share This Post :
Tags :

1 opmerking:

  1. Ik denk dat jij me een keer moet mee nemen naar die store haha. Telkens als je er over praat word ik zooo jaloers. En ik heb nog maar 1 bath and bodyworks kaars over dus mag best nieuwe inslaan en dit keer yankee!

    BeantwoordenVerwijderen

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook