Posted by / maandag 29 september 2014 / No comments /

V&D feat Sleek Make-up

Ik was van de week even bij mijn lokale V&D in Amsterdam, en stuitte daar op een super leuk schap. De titel van dit bericht verklapt het uiteraard al maar wilde het graag met jullie delen. Sleek make-up is verkrijgbaar!Per abuis liep ik even de V&D binnen vanwege de prijzencircus. Je weet tenslotte maar nooit waar je weer mee thuis komt. Ik stuitte toen op een prachtig schap van Sleek en wauw! Wat hebben ze veel!
Het is een dubbel schap en vrijwel alles is verkrijgbaar; mooie blushes, foundations, contour kits, eyebrow kits, de welbekende blush by 3 en uiteraard prachtige pallettes!


Ik heb denk ik een half uur staan kwijlen en swatchen, want de pigmentatie van de meeste producten is werkelijk prachtig. En dat terwijl het merk vrij budget is.

Zelf kon ik het natuurlijk niet weerstaan, as usual, en kocht ik twee blushes (€ 4,99 p/st)  en twee pallettes (€9,99 p/st). Ik kocht de blushes in de kleuren 'Flushed' en 'Rose gold' . Deze twee blushes kan je in mijn ogen mooi met elkaar combineren. Flushed heeft een wat diepere rode kleur, terwijl Rose Gold een mooie zachte roze is met een gouden shimmer. Ideaal om samen te gebruiken of  met Rosegold als highlighter. Zie hier een foto van de blushes die ik heb gekocht.


Ook kocht ik nog twee pallettes. Ik heb veel neutrale kleuren, en wilde toch eens wat meer gaan experimenteren. Ik kocht het pallette ' Oh So Special'  en ' Garden of Eden' . Twee totaal verschillende pallettes maar erg mooi.

Ik zal per pallette even kort vertellen watvoor kleuren deze heeft. Om te beginnen bij de meest linker; Garden Of Eden. Deze heeft wat meer aardse kleuren en meer ' tuinkleuren'. Veel verschillende tinten groen, bruin en paars. Super mooi om bij mijn groene ogen te gebruiken. Met name de groentinten ben ik erg nieuwsgierig naar om te gebruiken bij mijn ogen. In combinatie met bruintinten zal dit denk ik wel mooi uit gaan pakken. Zie onderstaande een foto met de kleuren.


Daarnaast heb ik nog de pallette Oh So Special gekocht. Dit is een pallette met werkelijk prachtige kleuren. Deze sprong er voor mij direct uit.  De kleuren spreken me aan omdat je ook met wat zachtere kleuren kunt werken. Dit om eens een lieve ooglook te maken welke natuurlijk oogt.


De V&D fillialen die Sleek verkopen zijn te vinden in:
• Amsterdam Noord
• Dordrecht
• Heerlen
• Hoofddorp
• Roosendaal
• Rotterdam Zuidplein


Q: Welke pallettes heb jij van Sleek? En welke zou je aanbevelen?

Het lijkt me leuk (en lief natuurlijk) als je me zou volgen op Bloglovin en op Instagram! Je kunt me ook volgen op Twitter om mij meer persoonlijk te leren kennen! Laat ook gerust een reactie achter als je toch bezig bent hihi!Ik vind dat altijd erg leuk om te lezen.

Liefs en tot morgen,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook