Posted by / dinsdag 2 september 2014 / No comments /

38 beautyvragen TAG


Het is weer eens tijd om een TAG te gaan doen en waarom niet eentje op het gebied van beauty? De volgende vragen zijn niet door mij zelf bedacht, maar heb ik via internet opgezocht. Ik ga ze in ieder geval in dit artikel allemaal beantwoorden.Hoe vaak was jij je gezicht op een dag?
Ik probeer dit eigenlijk altijd 2x per dag te doen. Wanneer ik haast heb laat ik het in de morgen nog weleens zitten. Wel gebruik ik altijd een toner. In de avond vind ik het belangrijker om met een make-up vrije gezicht te kunnen slapen.

Welk huidtype heb jij?
Ik heb een gecombineerde huidtype. Ik heb wat droge gedeeltes bij mijn wangen, maar een vettere T-zone.

Welke face wash gebruik je op dit moment?
Ik gebruik de purity cleanser van Philosophy. Deze gebruik ik in combinatie met mijn Clerasonic mia 2 en vind het een fijne combinatie doordat al het vuil weggehaald wordt en tot diep in de poriën wordt gereinigd.
                                                                            Bron 

Scrub je je gezichtshuid?
Dat doe ik zeker! Ik doe dit ongeveer 2 keer per week om alle dode huidcellen op mijn gezicht te verwijderen. Hierdoor krijg ik een zachtere huid.

Welk merk gebruik je om je gezicht te scrubben?
Ik gebruik de Ocean Salt van Lush. Ik zweer hierbij. Het is een grovere scrub, maar je hebt hier heel weinig van nodig. Ook vind ik de geur van zeezout en limoen erg lekker.

Welke dagcrème gebruik je?
Ik gebruik de pure en natural dagcrème van Nivea.

Heb je sproeten?
Deze heb ik zeer zeker, maar alleen zijn ze meer zichtbaar in de zomermaanden. Ik krijg ze dan bij mijn haarlijn, voorhoofd en bij mijn neus. Ik vind het persoonlijk wel lief haha!

Gebruik je een oogcrème?
Nee.

Heb of had je last van acne?
Vroeger toen ik in de puberteit kwam wel. Ik ging er zelfs voor naar een huidtherapeut. Helaas heeft deze madam mijn huid dusdanig verpest dat ik er littekentjes aan heb overgehouden. Nu  is het gelukkig qua acne minder. Maar wanneer ik een teveel aan vet eten tot me neem komen ze weer. Ik weet dan gelukkig wel waar het aan ligt.

Welke foundation gebruik je op het moment?
Ik moet eerlijk bekennen dat ik geen foundation gebruik op een dagelijkse basis. Ik heb dan het gevoel dat het mijn huid compleet afsluit. Wanneer ik uit ga of een feestje heb gebruik ik een foundation op minerale basis, dit vind ik veel prettiger! Dan gebruik ik de Studio Fix powder van MAC.
 Welke concealer gebruik je?
Deze gebruik ik werkelijk nooit! Gewoon goed slapen en veel water drinken kan al een hoop schelen bij mij.

Weet je wat de ondertoon van je huid is?
Ja. Ik heb me dat laten vertellen bij MAC pro store in Amsterdam. Mijn ondertoon is geel.
Wat vind je van valse wimpers?
Mits je valse wimpers gebruikt van een goede kwaliteit kan ik het nog waarderen. Dat kan het best mooi zijn. Ook valse wimpers die er natuurlijk uit zien vind ik mooi! Maar niet van die enorme dik beboste wimpers die niemand heeft. Het oogt dan nep en lichtelijk ordinair in mijn ogen. Zelf gebruik ik geen valse wimpers, omdat ik gezegend ben met vrij lange wimpers.

Weet je dat je je mascara om de 3 maanden moet vervangen?
Klopt! Omdat je het borsteltje steeds blootstelt aan zuurstof pomp je als het ware elke keer bacteriën in je mascara. Ik vervang soms eerder al mijn mascara. Dit omdat ik lenzen draag en absoluut geen ontstoken ogen wil krijgen.

Van welk merk is je mascara?
Op het moment gebruik ik de studio lashes waterproof mascara van MAC.

Sephora of MAC
Deze is erg lastig! Ik gebruik veel producten van MAC, maar ik vind het ook leuk om bij Sephora wat dingetjes te kopen omdat deze niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Merken zoals Urban Decay en Too Faced vind ik erg leuk. Deze haal ik vaak in Londen bij Debenhams(heerlijk warenhuis!) rn vind ik leuker winkelen qua stad.

Heb je een MAC pro card?
Helaas niet. Denk wel dat ze mij die mogen geven voor alles wat ik al heb aangeschaft daar haha!

Welke tools gebruik je voor het aanbrengen van je make-up?
Blush kwast, kwastje voor mijn wenkbrauwen, kwast voor eyeliner, blending brush en oogschaduw kwast.

Welke primer gebruik je onder je oogschaduw?
Painterly van MAC.

Welke primer gebruik je voor je gezicht?
Geen.

Wat is je favoriete oogschaduwkleur?
Champagnekleurig met een taupe kleur erboven geblend. Zie ook voor mijn ideale combinatie mijn vorige artikel; favorieten van de maand augustus!

Oogpotlood of eyeliner?
Eyeliner. Potlood loopt bij mij gegarandeerd uit.

Prik je vaak in je ogen met een oogpotlood?
Nooit omdat ik deze niet gebruik.

Gebruik je minerale make-up?
Ja. Foundation.

Welke lipstick kleur is je favoriet?
Oei! Dat kan ik bijna niet beantwoorden! Ik als lipstick junk heeft er zoveel! Ik zal ze anders per categorie doen.
Nudes : peach blossom (MAC)
Pinks: Lustering (MAC)
Reds: Cockney (MAC)
Overige: Rebel (MAC); is een berry achtige kleur.

Welke kleur lipgloss is je favoriet?
Die is dan weer makkelijk. Ik heb een hekel aan lipgloss! Ik vind het nare producten en alles blijft eraan plakken. Bah.
Wat is je favoriete blush op dit moment?
Dat is de Gingerly blush van MAC. Ik krijg hierdoor een gezonde kleur op mijn toet.

Gebruik je liever drugstore make-up of liever de wat duurdere merken?
Nu ik dit artikel typ merk ik toch dat ik meer de duurdere merken gebruik. Maar gebruik ook weleens een foundation van een drugstore merk hoor. Ben daar niet zo moeilijk in. Als het product ook gewoon goed werkt.

Heb je er ooit over nagedacht om make-up lessen te nemen?
Ik heb eens een workshop gedaan met een vriendin van mij. Het was erg gezellig en ja je steekt er altijd wel iets van op. Maar ik denk dat je tegenwoordig via youtube en internet genoeg tutorials en dergelijke kan vinden.

Ben je een beetje klungelig als je je make-up aanbrengt?
Eigenlijk bijna niet. Alleen wanneer ik moe ben en ik wil eyeliner aanbrengen kan dit weleens misgaan. Maar ach, ik vind dat nooit zo een probleem.

Aan welke make-up fout heb je een hekel?
De oompa-loompa look! Bedoel de dames die een oranje foundation gebruiken zien zelf toch ook wel dat dit niet past bij de rest van het lichaam? 
                                                                            Bron

Hou je van felle make-up of meer natuurlijk?
Ik ben meer van de natuurlijke looks. Maar op zen tijd een felle kleur eraan toevoegen is ook leuk!

Van welke celebrity vind je de make-up echt prachtig?
Ik heb geen idee haha! Ik ben niet zo thuis in de celebs.

Stel: je moet de deur uit, maar je mag slechts 1 product gebruiken om je mee op te maken, welk product zou dat zijn?
Mascara. Lijk ik gelijk een stuk wakkerder door.

Zou je het huis kunnen verlaten zonder make-up?
Ja hoor. Met gemak. Gebeurd ook zeer regelmatig haha!

Vind je dat je er zonder make-up nog steeds goed uit ziet?
Haha nee!

Wat is, volgens jou, het beste make-up merk?
MAC vind ik erg prettig. Heb geen product daarvan waar ik ontevreden over ben. Ook Urban Decay ben ik groot fan van. Geweldige pigmentatie!

Tot slot: wat vind je van make-up?
Het kleurt soms letterlijk mijn dag! Je kan er zoveel kanten mee op. Of je nou een mooie natuurlijke zakelijke look maakt, of een mooie smokey look voor een date, ik hou ervan!

Zo! En dat was deze TAG! Ik vond het erg leuk om te doen en brengt mezelf ook weer tot inzichten haha! Dt ik bijvoorbeeld echt weer mijn gezicht beter moet reinigen, maar ook dat ik eens meer drugstore producten moet gaan proberen.
Wat vond jij van deze TAG? Neem het gerust over!

Liefs,
Sharmaine
Share This Post :
Tags :

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hi There!Leuk dat je een kijkje komt nemen op sharmainesarina.nl. Op deze blog vind je artikelen over beauty, lifestyle, food, en af en toe een persoonlijk artikel als ik iets kwijt moet. Heel veel leesplezier en laat gerust een reactie achter!

Zoeken

Social Media

      

Facebook